loader
bg-category
Hvad er de bedste Bioderma produkter?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde spekuleret på, hvad de bedste Bioderma produkter er?

Jeg ved du gør. En hel del af jer har anmodet om dette indlæg. 😉 Cos, uanset hvor sød koreansk skønhed er lige nu, vil det franske hudpleje bare ikke dø.

Franskene ved, hvordan man laver grundlæggende, blid hudpleje, som alle kan bruge. Men ikke alle produkter er skabt ens. Nogle er bedre end andre. Og når du skiller dig fra dine hårdt tjente penge, vil du investere i det bedste.

Her kommer de, de bedste Bioderma produkter imo:

Sensibio H20 ($ 19,95)

Bioderma Sensibio H20 er ikonisk af en grund: det virker. Ok, det kæmper lidt med vandtæt mascara, men det slipper af alt andet - tænk snavs, snavs og makeup - hurtigt. Plus, det er super blidt. Selv følsom hud kan bruge den uden frygt for tørhed og irritation. Den bedste del? Ingen grund til at skylle. Det er en livredder, når du er på farten.

Tilgængelig på: Dermstore, Feel Unique og Walmart

Relaterede: Bioderma Sensibio H20 Fuld anmeldelse

Sensibio AR ($ 33.80)

Advarsel: Sensibio AR indeholder mineralolie. Jeg tror ikke, det er en dårlig ting. Til at begynde med er mineralolie meget fugtgivende. Det skaber en barriere på huden, der nedsætter vandtabet og holder det hydreret længere. Plus, det er super blidt og IKKE giftigt (jeg er ligeglad med hvad du har læst på naturlige skønhed blogs, der er ikke en flok videnskabeligt bevis for, at mineralolie giver dig kræft eller værre). Men hvad fik cremen er sted i toppen 5 er ikke mineral. Det er tilføjelsen af ​​antioxidanter og antiinflammatoriske fedtsyrer, der hjælper med at bekæmpe for tidlige rynker, lindrer irritation og holder rosacea under kontrol. Nu er det imponerende, ikke?

Tilgængelig på: Dermstore og føle sig unik

Relaterede: Er mineralolie dårlig for hud?

Hydrabio Serum ($ 24,90)

Navnet siger det hele. Bioderma Hydrabio Serum er et meget hydratiserende serum, som indeholder hvert fugtighedsmiddel under solen. FYI, fugtighedsbevarende middel er en fancy måde at sige, at en ingrediens kan tiltrække fugt fra luften ind i huden. Hyaluronsyre er bedst: det kan holde op til 1000 gange sin vægt i vand! Her har det glycerin, xylitol & co, der giver det en hjælpende hånd i drenching din hud med fugt. Plus, niacinamid er også med i festen. Denne form for vitamin B3 fugter huden, lindrer irritationer, behandler acne, reducerer rynker ... Det er en hudpleje gør det hele!

Tilgængelig på: Dermstore og føle sig unik

Relaterede: Hvorfor har du brug for hyaluronsyre i din hudpleje rutine

Sensibio Pore Refiner ($ 19.90)

Jeg ved, at mange af jer ikke kan lide silikoner, men de har deres anvendelser. I Bioderma Sensibio Pore Refiner slides de ud af huden, så dine store porer ser mindre ud. Plus, de giver din hud en mat finish, der holder olie i bugt for et par dyrebare timer. Ja, disse fordele er kun midlertidige. Det er ulempen med siliconer. Hvis du leder efter en mere langsigtet løsning, skal du henvende dig til salicylsyre. Denne exfoliant kommer ind i porerne og fjerner al gunk, der får dem til at svulme op så meget. FYI, Pore Refiner har salicylsyre, men den høje pH betyder, at den ikke kan udføre på sit bedste.

Tilgængelig på: Dermstore og Walmart

Relaterede: Hvorfor Salicylsyre er nøglen til Spot-Free Skin

Photoderm AKN Mat Mattifying Fluid SPF 30 ($ 25,95)

Bioderma Photoderm AKN Mat Mattificeringsvæske SPF 30 er ikke så mattificerende. Men det gør stadig listen, fordi det giver fremragende bredspektret beskyttelse. Det bruger en blanding af avobenzone og tinosorb, to lette UV-filtre, der ikke efterlader en fedtet rest eller en hvid støbning bagved. Derudover har den en sprinkle af antioxidanter til at øge UV-filtre og maksimere din beskyttelse. Den eneste con er duften. Hvis du har følsom hud, er dette ikke den bedste solcreme til dig.

Tilgængelig på: Føl Unik

Relaterede: Hvad er de bedste UV-filtre?

Køb de bedste BIODERMA PRODUKTER

Hvad synes du er de bedste Bioderma produkter? Del dine favepicks i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer