loader
bg-category
HOPE Principles: Sådan behandler du eksem og trives i livet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hævede, røde patches af hud, der dækker din krop fra hoved til tå og klør som vanvittigt ... Hvor er eksemens skønhed ?!

Jeg ved, det lyder skørt men eksem kan være en velsignelse.

Eksem blusser op hver gang noget er galt i dit liv. Det er som en GPS, der bringer dig tilbage på rette spor. Det tvinger dig til at grøfte usunde vaner, leve en sundere livsstil og lytte til din intuition.

Det er den erkendelse, der hjalp Camille Knowles, Health Coach og forfatter af The Beauty of Eczema, forbyde hendes eksem og få både hendes hud og liv på rette spor.

Camille har lider af eksem siden hun var 6. På hendes værste var hele hendes krop dækket af pustler og hendes ansigt var så hævet, du kunne næppe se øjnene.

I årenes løb forsøgte Camille alt for at slippe af med eksem. Hun fulgte en streng kost, der forbød alt fjernt mistænkt for at udløse eksem. Hun udholdt smertefulde salt bade i Det Døde Hav. Hun pudsede medicinske cremer og naturlige concoctions over hele hendes hud.

Men intet fungerede. Nej for længe alligevel.

Ligegyldigt hvad hun prøvede, ville eksemet altid flare op igen og tvinge Camille til at gemme sig hjemme, så ingen kunne se, hvor slemt hun eksem fik. Hun hadede hendes liv. Hun hadede sig selv.

Selvhat er det værste. Skammen og smerten narre dig til at gøre det modsatte af, hvad der er godt for dig, kunne lide at isolere dig selv fra verden og følge en diæt så streng du udvikler orthorexia.

Det er først, da Camille påbegyndte en rejse af selvlærlighed, at alt ændrede sig. At være motiveret af kærlighed i stedet for frygt, opdagede Camille, at et positivt tankegang, kærlighed til støttende venner og lidt forkælelse (plus den rigtige hudpleje, selvfølgelig!) Er den bedste medicin til eksem.

Det næste skridt var at lave en tjekliste for alle de ting, som eksem-lidet har brug for at nippe eksem i knoppen. Hver gang det viser sig igen, er alt, hvad hun behøver at gøre, at gå igennem for at finde ud af, hvilken del af puslespillet der ikke er synkroniseret. Farvel, ekse eksem.

Camille deler sin lange og følelsesmæssige rejse med denne almindelige hudtilstand i The Beauty of Eczema. Del biografi, del selvhjælp og del hudpleje, bogen deler Camilles HOPE principper og hvordan du kan bruge dem til at få kontrol over din hud og liv.

Derudover er bogen fyldt med lækre og sunde opskrifter, der nærer din krop uden at udløse endnu en flareup, rejsetips til at klare tilstanden på farten og hudpleje, der virkelig virker.

Den bedste del? At læse bogen føles som at tale en ven. Camilles solrige personlighed skinner gennem siderne, og hendes positivitet er smitsom.

The Beauty of Eczema vil ikke kun hjælpe dig med at behandle din eksem. Det hjælper dig med at genstarte din tankegang og trives i livet, så du kan opnå alt, hvad du vil. Jeg kunne ikke anbefale det nok.

Hvis du vil vide mere om Camille og hendes HOPE-program, tjek deres hjemmeside Thebeautyofeczema.com.

Tilgængelig på: £ 8,94 hos Amazon

Hvad synes du om Camilles historie og hendes filosofi i The Beauty of Eczema? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære