loader
bg-category
Er de dupes ?: Den Almindelige Buffet VS Peter Thomas Roth U-Rynke Turbo Line Udjævning Toning Lotion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Peptider er som antioxidanter. Jo flere jo bedre.

Det er i hvert fald den nye hudplejestreng. I løbet af de sidste par år er der kommet flere mærker med tonere og serum, der bogstaveligt talt indeholder hvert peptid under solen.

Tag f.eks. Peter Thomas Roth Turbo Line Toning Lotion. Med 15 forskellige typer af peptider er det en The Ordinary Buffet dupe på steroider.

Er det værd at splurge eller er du bedre med den billigere version? Lad os finde ud af det:

Peptider

Hvis du er regelmæssig her, ved du, at jeg har været langsom til at hoppe på peptidvognen. Jeg har et par grunde til det:

  1. Peptider er for store til at trænge ind i huden: normalt, hvis der bliver noget på toppen af ​​huden, kan det kun fugtgøre. Men nyere forskning tyder på, at peptider kan være undtagelsen fra reglen. Tilsyneladende arbejder de takket være en signalmekanisme, der fortæller hudceller hvad de skal gøre (det vil sige at gøre mere kollagen eller hydrat hud).
  2. Manglende uafhængige studier: de fleste undersøgelser, der præsenterer de antiaging-fordele ved peptider, udføres af producenterne. Men langsomt begynder nye uafhængige studier at bekræfte nogle af disse fordele.

Så hvilke peptider er der i Peter Thomas Roth, som ikke er rynket med Turbo Line-udglatning, og den almindelige buffet? For mange at nævne. Lad os bare se på dem, de har til fælles, skal vi?

  1. Acetylhexapeptid-8: kaldet "Botox i en krukke", det slapper af ansigtsmuskler, så de ikke kan indgå kontrakt. Ingen muskelbevægelse = ingen rynker. Det er overflødigt at sige, det er ikke lige så effektivt som Botox. Du kan kun se nogle resultater med det, hvis du har tynd hud.
  2. Palmitoyl-tetrapeptid-7:del af Matrixyl 3000, det har beroligende og hydratiserende egenskaber.
  3. Palmitoyl Tripeptid-1: ligner retinol, kan det reparere synlige tegn på skade som rynker og ruhed.
  4. Palmitoyl Tripeptid-38: kendt som MATRIXYL synthe'6, kan det reducere rynker og kragefødder (men de eneste undersøgelser på den blev foretaget af producenten, så tag det med en knivspids salt).
  5. Pentapeptid-18: består af 5 aminosyrer, det øger hudens fugtindhold og holder det hydratiseret.

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udglatning Toning Lotion går den ekstra mile: den indeholder 10 flere peptider! Her er højdepunkterne:

  • Caprooyl Tetrapeptid-3: det øger produktionen af ​​de stoffer, huden behøver for at være fast og ung.
  • Palmitoyl Tripeptid-5: kan hjælpe fast hud. Kan.
  • Tripeptid-1: det virker med kobber i din hud for at reparere beskadigede områder og fast hud.

Hvis du bare vil våd dine fødder i peptidverdenen, vil The Ordinary Buffet gøre det helt fint. Men hvis du er klar til at gå alt ind, er Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion den bedre mulighed.

Relaterede: Hvilke typer af peptider fungerer bedst for at reparere huden?

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en fugtmagnet. Bogstaveligt talt.

Som en magnet, det tiltrækker vand fra luften og binder det til din hud. Det er så godt i dette, det kan holde op til 1000 gange dets vægt i vand.

Alt det ekstra fugt gør din hud meget glad: den plummer den op, så dine fine linjer og rynker ser mindre ud; det gør det blødere at røre ved; og giver din hud en ungdommelig glød.

Den Almindelige Buffet vinder her. Det har to former for hyaluronsyre. Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udglatning Toning Lotion har at gøre med bare den ene.

Relaterede: Hvorfor du bør tilføje hyaluronsyre til din hudpleje rutine

Hvad andet skal du vide?

Den almindelige buffet holder det nemt: bare en håndfuld peptider og fugtighedsmidler (fugtmagneter som hyaluronsyre).

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udjævning Toning Lotion har tre gange mængden af ​​peptider, en dråbe hyaluronsyre (men det pakker et slag!) Og et drys af antioxidanter, herunder vitaminerne A, C og E.

Antioxidanter neutraliserer frie radikaler, før de kan skade deres skader på huden og give dig rynker og mørke pletter. Den lille koncentration betyder, at de kun vil kunne håndtere kun en lille mængde frie radikaler, men hej, det er bedre end ingenting, right?

Relaterede: Hvad Heck er humectants og hvorfor er de i mine hudplejeprodukter?

Hvilke af de to skal du gå til?

Det kommer an på.

Hvis du aldrig har brugt peptider før og er skeptiske over hvad de kan gøre for dig, skal du gå med The Ordinary Buffet. Det er super billigt og har lige nok peptider til at give dig en ide om hvordan - eller endda! - Peptider kan hjælpe dig med at behandle din hudfølelse.

Hvis du er et peptid konvertere og kan ikke få nok af dem til din hudpleje rutine, Opgrader til Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udglatning Toning Lotion. Det er lidt dyrere, men med 3 gange flere peptider, det er værd at splurge.

tilgængelighed

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udjævning Toning Lotion: $ 38 på Beauty Bay, Nordstrom, Sephora og Ulta

Den Almindelige Buffet: $ 14,80 på Beauty Bay, Cult Beauty, Feel Unique og SkinStore

Køb posten

Er Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udjævning Toning Lotion A Den Almindelige Buffet Dupe?

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Udjævning Toning Lotion er en almindelig buffet dupe på steroider.Det har 3 gange mængden af ​​peptider plus et drys af antioxidanter for at holde for tidlige rynker i stykker.

Har du prøvet Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion og den Almindelige Buffet? Del dine erfaringer - og din fave - i kommentarerne nedenfor.

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion Ingredienser Water / Aqua / Eau, Glycerin, Palmitoyl Oligopeptid, Palmitoyl Tripeptid-1, Palmitoyl Tripeptid-38, Palmitoyl Tetrapeptid-7, Caprooyl Tetrapeptid-3, Palmitoyl Tripeptid-5, Tripeptid-10 Citrullin, Tetrapeptid-21, Tripeptid-1, Acetyl Octapeptid-3, Palmitoyl Hexapeptid-12, Palmitoyl Dipeptid-10, Acetyl Hexapeptid-30, Acetyl Hexapeptid-8, Pentapeptid-18, Dipeptiddiaminobutyroylbenzylamiddiacetat, Natriumhyaluronat, Retinylpalmitat, Ascorbinsyre, Tocopherylacetat, Pseudoalteromonas Fermentekstrakt, Arginin, PEG-8 Dimethicon, Lecithin, Hydrolyseret Sojaprotein, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycin, Natriumpropoxypropylpropyl Thiosulfat Silica, Cocamidopropyl Betain, Octyldodecanol, Natriumglycolat, Triethanolamin, Natriumchlorid, Cocamidopropyl Dimethylamin, Hydrolyseret Hvedeprotein , Carbomer, Acrylater Copolymer, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Polysorbat 20, Tin Oxid, Dex tran, butylenglycol, silica, caprylylglycol, kaliumsorbat, natriumbenzoat, phenoxyethanol, glimmer, guld (CI 77480), titandioxid (CI 77891), jernoxider (CI 77491). De almindelige Buffet IngredienserAqua (vand), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysat, Acetyl Hexapeptid-8, Pentapeptid-18, Palmitoyl Tripeptid-1, Palmitoyl Tetrapeptid-7, Palmitoyl Tripeptid-38, Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamid Diacetat, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycin, Sodium Hyaluronat Crosspolymer, Natriumhyaluronat, Allantoin, Glycin, Alanin, Serin, Valin, Isoleucin, Prolin, Threonin, Histidin, Phenylalanin, Arginin, Asparaginsyre, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Natrium PCA, PCA, Natrium Lactat, Citronsyre, Hydroxypropyl Cyclodextrin, natriumchlorid, natriumhydroxid, butylenglycol, pentylenglycol, acacia senegalgummi, xanthan gummi, carbomer, polysorbat 20, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogeneret castorolie, trinatriumethylendiamiddisuccinat, ethoxydiglycol, natriumbenzoat, Caprylylglycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlphenesin.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer