loader
bg-category
Denne multitasking fugtighedscreme er ikke som multitasking som det hævder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kan vi bare lade ud som om jeg ikke brugte Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer før du tager billeder af det?

Jeg ved, skønhed blogger mislykkes. Hvad kan jeg sige? Jeg var bare ivrig efter at give det en tur.

Ikke at jeg havde noget håb, det ville give mig nogen solbeskyttelse. Selvom du bruger en gallon, er SPF 15 for lav - især i denne varmebølge.

Men hej, hvilken pige søger ikke en god fugtighedscreme, hun kan bruge hele tiden? Jeg er alt for multitaskers, der sparer mig tid og penge. Har det leveret?

Nøgleindhold i Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer

Zinkoxid

Jeg kan ikke stole på Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer til solbeskyttelse, men jeg er glad for at se det bruger mit fav UV-filter, zinkoxid.

Det er min fave, fordi det er den eneste der beskytter dig mod hele UV-området. Plus det er det stabler end kemiske filtre (oversættelse: det mister ikke effektiviteten for hurtigt) og super blid. Selv babyer kan bruge det.

Ok, ok, det er en lidt tyk og kan efterlade en hvid støbning bagved men det er detaljer. Dens solbeskyttelsesegenskaber er for gode til at passere.

Sikker på, i denne fugtighedscreme det gør ikke meget. SPF 15 er for lavt, medmindre det er tykt om vinteren og solen ikke engang regner med at gøre et udseende. Men hej, det er bedre end ingenting, ikke?

Relaterede: Hvorfor zinkoxid er det bedste UV-filter

Sweet Almond Oil

Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer indeholder en blanding af olier, herunder abrikos og jojoba. Men sød mandel er stjernen på showet (den er den højeste på ingredienslisten).

Sød mandelolie klipper fordi den absorberer hurtigt uden at efterlade en fedtet rest, har næsten ingen duft og hjælper med at bære andre aktivstoffer ind i huden.

Sød mandelolie er super fugtgivende. Men det er ikke alt det gør. Forskning viser, at det reducerer UV-induceret fotografering af huden (oversættelse: hjælper beskytter din hud mod solskader).

Glycerin

Nogensinde spekuleret på, hvorfor stort set alle dine hudplejeprodukter har glycerin?

Det er en fugtmagnet: det tiltrækker vand fra luften og binder det til huden og holder det blødt, klumpet og hydratiseret.

Hydration er grundlaget for en god hudpleje rutine. Få det rigtigt, og du vil straks se yngre og sundere ud. Siger det bare…

Relaterede: Hvorfor er glycerin i alle mine hudplejeprodukter?

Lad os sætte det til test: Personlig brug og udtalelse

Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer er en smerte at anvende. Det er en letvægtscreme okay, men du skal varme det mellem dine fingre for at hjælpe det med at aflevere jævnt på din hud. Ring mig doven, men det er et skridt, jeg gerne vil gøre uden.

Men fugtede den min hud (det er hele punktet)? Kinda. Lad mig forklare.

Jeg elsker at bruge Antipodes Immortal SPF 15 på mit ansigt. Det er lyst og føles som om jeg ikke har noget på, men det holder min hud blød og smidig i timer. Jeg får ikke den stramme følelse halvvejs igennem dagen for at fortælle mig, at min hud er tæt på, og jeg skal igen anvende.

Plus det Føler ikke fedtet, det efterlader ikke en hvid kaste bagved, og det fungerer godt med fundamenter. Jeg fik ingen pilling fra det.

Som et ansigtsfugtighedscreme får det tommelfingeren op. Men som en fugtighedscreme i kroppen lykkedes det helt.

Jeg er ikke sikker på, det er helt sin skyld. Huden på min krop er meget tør. Kun tykke lotioner og bøtter er en kamp for det. Antipoder Immortal SPF 15 er for lys til at fugtige sådan tør hud. Hvis din er normal eller olieagtig, har du bedre held med det.

Tilgængelig på: £ 28,99 ved Adore Beauty, Beauty Bay, Indholdsskønhed og føle sig unik

Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer

Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer har en let tekstur, der holder ansigtshuden blød og fugtet hele dagen. Men det er ikke fugtgivende nok til tør hud og giver ikke tilstrækkelig solbeskyttelse alene.

beautifulwithbrains.com
 • Tekstur 5
 • Aktive ingredienser 7
 • Effektivitet 6
 • Emballage 7

PRO

 • Gør ansigtshuden blød og glat
 • Absorberer hurtigt uden at efterlade en fedtet rest bagved
 • Fungerer godt med fundament, ingen pilling
 • Duftfri

CON

 • Ikke fugtgivende nok til tør hud
 • Tilbyder ikke tilstrækkelig solbeskyttelse alene
 • Hvis du ikke opvarmer det, gælder det ikke jævnt
6,3 3,125 5 OVERAL SCORE

Har du prøvet Antipodes Immortal SPF 15 Face & Body Moisturizer? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

IngredienserAqua, (vand), Zinkoxid & Capryl capritt triglycerid, Polyhydrostearinsyre og isotearinsyre, Prunus dulcis (Sweet Almond) olie, Prunus ameniaca (Abrikos) olie, Glycerin, Cetearylglucosid & Cetearylalkohol, Glycerylstearat, Simmondsia chinensis (Jojoba) olie, Vitis vinifera & Actinidia chinensis (Vinanza drue & Kiwi ekstrakt), Hyaluronsyre, Rubus idaeus (Hindbær frø) olie, Punica granatum (Granatæble) ekstrakt, Gandoderma lucidum (Reishi svamp), Xanthangummi, Gluconolacton, Natriumbenzoat, Calciumgluconat , Vitamin E.
Affiliate links

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer