loader
bg-category
Hvordan Kombinationsmetoden ændrer Facelift som vi ved det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I årtier har den traditionelle ansigtsløftning været en straight forward affære. På trods af variationer i teknik, kommer proceduren ned på enkle vilkår nogle nips og tucks og voila ... farvel sagging, lax hud. Men dagens ansigtsløfter er ikke så skårne og tørre som de traditionelle facelifts fra fortiden. Nu vil patienter, der ønsker at se 10 år yngre, have mange flere muligheder at vælge imellem, hvoraf mange kræver nul skalpeller. Men som enhver god plastikkirurg vil fortælle dig, selvom vi nu har hudhæmmende enheder, "væskeflasker" og kollagenstimulerende behandlinger til vores rådighed, er der stadig ingen erstatning for en ægte blå ansigtsløftning. Så vi talte til Buffalo, NY plastikkirurg Samuel Shatkin Jr., MD - der rent faktisk mærker udtrykket "kombinationsforyngelse" - for at finde ud af, hvordan patienterne i dag bestiller deres ansigtsløftninger fra den kosmetiske behandling a la carte-menu.

NewBeauty: Hvilke slags ansigtsløftning udfører du i din praksis?Dr. Shatkin: En traditionel ansigtsløftning kræver hovedsageligt et langt længere snit, der strækker sig fra det tidsmæssige område i håret helt frem for øret og derefter tilbage bag øret i hovedbunden bag øret. Det er et langt længere snit, men det er godt for personer, der har betydelig svaghed og er i den ældre befolkning, det er typen af ​​patienter, som vi vil anbefale en traditionel ansigtsløftning til. Men mere og mere gør jeg en procedure, som jeg kalder "S-Lift", som jeg anbefaler for folk, der er lidt yngre og forsøger at forblive et skridt foran aldringsprocessen. Min "S-Lift" er i det væsentlige en mini-lift, og jeg kalder det en "S-Lift", fordi den er forkortet. Det er en forkortet ar, og der er en kortere opsving. Det er en slags ændring af nogle af de traditionelle ting, vi bruger til ansigtsløftning, men i mindre omfang.

NB: Hvad er den yngste alder, du har haft en patient kommet ind og siger, at de ønsker en ansigtsløftning?Dr. Shatkin: Jeg har haft kvinder i deres sene 20-årige kommer ind for en ansigtsløftning. Nogle mennesker har for tidlig aldrende forandringer, og de kan takke deres forældre for det, fordi noget af det er arvelighed. Generelt alder vi med en kombination af tyngdekraft, muskelbevægelse og vores miljømæssige eksponeringer som rygning eller solbeskyttelse. Og hvis en patient har nogen eller alle de årsager til for tidlig aldring, er tidslinjen for at gøre en procedure ikke lige så vigtig som den tilstand, vi forsøger at behandle. Nogle mennesker ser godt ud i deres 60'erne og 70'erne og har ikke brug for noget. Andre mennesker ser måske ud til at gennemgå en procedure i deres 20'erne og 30'erne, fordi de måske har brug for det mere end en, der er ældre. Fordelen vi har nu er, at vi, som jeg siger til mine patienter, "kan købe noget tid." Hvis du f.eks. Vil slippe af med folderne omkring munden, har vi måske ikke brug for en ansigtsløftning, hvor 29 år siden da Jeg startede i praksis, en ansigtsløftning ville være virkelig den eneste mulighed. Den anden fordel ved at gøre disse procedurer i en yngre alder er hudkvaliteten er så meget bedre. Så hvis patienten har en dårlig hudelasticitet med meget solskader, og de har en historie med rygning, er resultaterne til ansigtsløftningen enten via traditionel eller en "S-Lift" eller en minilift, resultatet ikke at vare så længe som en, der kommer til at få disse behandlinger gjort tidligere i deres aldringsproces.

NB: Hvad er nogle af de "kombinationsforyngelse" -behandlinger, der er mulige nu for patienter, der overvejer en ansigtsløftning?Dr. Shatkin: På nuværende tidspunkt har vi fyldstoffer, vi har fordelene ved Botox Cosmetic til at slappe af på musklerne, og vi har også hudreurfacerende behandlinger som kemisk peeling og mikronedling med de mere avancerede kombinationer, herunder nu micronedling med radiofrekvens og både ablative og nonablative laserbehandlinger. Og det rareste er, at vi har denne store armamentarium af forskellige behandlinger, der er en del af denne "kombinationsforyngelse", der kan købe lidt tid eller afværge aldringsprocessen for dem, der ellers har brug for en ansigtsløftning for 25 år siden. Nu har vi så mange ting, der kan forynge huden uden kirurgi alene.

NB: Hvad er den overordnede fordel ved at kombinere flere behandlinger med en "S-Lift" eller mini-lift i stedet for at gennemgå en traditionel ansigtsløftning?Dr. Shatkin: Hvis du kun gør én ting, vil du få nogle forbedringer. Og hvis du gør en anden ting, vil du stadig få forbedringer. Men hvis du sætter flere komponenter sammen, er det som et plus en er lig med tre, ikke? Nogle gange har du brug for en lille smule hudspænding sammen med en foryngelse af hudoverfladen. Jeg tror, ​​at det er den største forandring, jeg har set i plastikkirurgi i løbet af det sidste årti, ved at bruge alle disse nye ikke-kirurgiske modaliteter i forbindelse med de kirurgiske modaliteter for at få det bedste slutresultat, og patienterne er de lykkeligste - og når patienterne er glad, kirurgen er glad.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer