loader
bg-category
Disse masker er som en kimono til din hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En god skønhedsmaske er som en kimono.

Ligesom en kimono består af flere lag, har en skønhedsmaske flere lag, som kan opsuge rigeligt med fugt til at levere til din hud.

Og ligesom at lægge på og bære en kimono er et dyrebart ritual. Ved hjælp af en skønhedsmaske bliver din almindelige hudpleje rutine til et forkælelsesritual, der øger din huds sundhed og din mentale velvære.

Det er filosofien bag Skimono, et nyt udvalg af masker til ansigt, fødder og hænder. Skimono ønsker at gøre skønhedsmasker så behagelige og afslappende, du vil bruge dem hver uge.

Og hvis de formåede at konvertere dine virkelig, finder jeg ud af, at de har en ret god chance for succes. 😉

Derfor elsker jeg Skimono Advanced Moisturization + ansigtsmaske og Total Conditioning + fodmaske så meget:

Skimono Advanced Moisturisation +

Kan jeg fortælle dig en hemmelighed? Jeg er for doven til at bruge en arkmaske hver uge (eller hver dag). For mig er de en speciel godbid for, når jeg har brug for en pick-up eller har en vigtig lejlighed til at deltage.

Men jeg har en fornemmelse, at jeg bruger Skimono Advanced Moisturisation + hver uge når vinteren kommer. Navnet lyver ikke. Det er det virkelig en af ​​de mest fugtighedsbevidste masker jeg nogensinde har prøvet.

Hvad der gør er så hydratisering er urinstof. Urea er en fugtmagnet: det tiltrækker fugt fra luften og binder ind i huden. Endvidere har urea et meget højt vandindhold selv. Når du lægger det på din hud, overser du bogstaveligt talt din hud med fugt.

Tilføje derved dets eksfolierende egenskaber, der slippe af med døde hudceller, og du har en dyrebar allieret mod tør og urolig hud. Det kan behandle en lastbil af hudpleje, herunder eksem, psoriasis og kløe.

Urea spiller ikke alene her. Skimono Advanced Moisturisation + er også beriget med glycerin og hyaluronsyre, to fugtighedsmagneter. Hyaluronsyre fortjener særlig omtale, bliver det tiltrækker og binder til huden op til 1000 gange dens vægt i vand!

Alt dette fugt gør din hud så glad: jegt plumper op fine linjer og rynker, så de ser mindre ud, gør huden super blød til berøring og giver tætheden en dug glød. Min hud så så sund, efter at jeg tog af masken - og dagen efter!

Jeg er også imponeret over selve arkets kvalitet. Det er lavet af bio-cellulose, en naturlig fiber, der kan holde meget fugt. Plus det passer godt til mit ansigt og klæber så godt til huden.

At sætte det på var en brise, og jeg behøvede ikke at bekymre sig om at falde ned hver gang jeg flyttede (er der noget værre end en maske, der ikke bliver sat ?!).

Skimono Total Conditioning +

Jeg har prøvet min retfærdige andel af fodmasker før, og de alle havde to ting til fælles: De ligner grimme sokker, du ville ikke blive fanget døde, der gik rundt i huset, og de exfolierer din hud og udgyder alle døde celler inden for 10 dage eller så (fodafskrælning tager tid).

Skimono Total Conditioning + er anderledes. Det exfolierer ikke huden. Det "kun" fugtiger det.

(Det ser stadig ud som et par sokker - men robuste og mere behagelige end dine gennemsnitlige maske sokker.)

Jeg siger "kun", fordi fugt er lige så vigtigt for din hud. Især for hud på dine fødder. Jeg vedder på, at det ikke bliver meget kærlighed, medmindre det er sandal sæson, ikke?

Ligesom Skimono Advanced Moisturisation + har Total Conditioning + glycerin, urinstof og hyaluronsyre til tiltræk vand ind i huden. Plus, olier - som saflor - at forsegle det ind så fordampes den ikke igen i tynd luft.

Du ser, ansigtsmasken behøver dem ikke. Den fugtighedscreme eller ansigtsolie, du smider på efterfølgende, gør tætningsarbejdet godt nok. Men ikke alle bruger fodkrem efter en fodmaske, så disse olier er nødvendige her.

Jeg forseglede mine fødder i sokkene med klæbebåndene og længe dem i 30 minutter. Jeg er meget imponeret over hvor robuste er de. Jeg kunne frit gå rundt på mit værelse uden frygt, de er pause - eller værre.

Da jeg endelig tog dem afsted, mine fødder var så bløde som en baby. Jeg havde også nogle tørre pletter på min eneste og mens jeg ikke kan sige, blev masken helt af med dem sikkert så bedre bagefter. Jeg tror jeg har brug for et par flere behandlinger for at afslutte jobbet.

Tilgængelig på: Advanced Moisturisation +, £ 14,99 og Total Conditioning +, £ 9,99 ved HQ Hair og Look Fantastic

Skimono Advanced Moistutisation + & Total Conditioning +

Skimono Advanced Moistutisation + & Total Conditioning + er superhydrerende masker til ansigt og fødder. De klumper op i huden, gør det blødt og giver det en ungdommelig glød. Materialet er robust og klæber godt til huden.

beautifulwithbrains.com
  • Avanceret fugtighed + 9
  • Total Conditioning + 7

PRO

  • Begge masker er meget hydratiserende og gør huden super blød og plump
  • Begge masker er robuste og holder sig godt til hud / fødder

CON

  • Duft kan irritere følsom hud
8,0 4 5 OVERAL SCORE

Køb posten

Har du nogensinde prøvet Skimono Advanced Moisturisation + og Total Conditioning +? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

IngredienserWater (Aqua), Butylenglycol, Urea, Trehalose, Glycerin, Rosa Rugosa Blomstekstrakt, 1,2-hexandiol, Hydroxyacetophenon, Honningekstrakt, Rosa Damascena Blomsterekstrakt, Natrium Hyaluronat, Triethanolamin, Carbomer, Phenoxyethanol, Polyquaternium-51, Kaliumsorbat , Duft (parfum), sorbinsyre. Total Conditioning + IngredientsWater (Aqua), Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Frøolie, Urea, Glycerylstearat, Butylenglycol, Cetearylalkohol, PEG-100 Stearat, 1,2-hexandiol, Propanediol, Caprylylycol, Illicium Verum (Anis) Frugt Extract, Phenoxyethanol, Dimethicone, Carbomer, Arginin, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Olea Europaea (Oliven) Frugtolie, Anthemis Nobilis (Kamille) Blomsterekstrakt, Calendula Officinalis Blomsterekstrakt, Parfume, Allantoin, Adenosin, Dinatrium EDTA, Sodium Hyaluronate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolie.
PR prøver. Affiliate links.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære