loader
bg-category
Chrissy Teigen Netop sendt et nøgent billede af sit post-partumlegeme: "Dette er mit nye legeme"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bare to måneder efter at have født sin søde søn Miles, tog Chrissy Teigen til Instagram-historier for at fejre hendes post-partum-krop og delte alle de fysiske ændringer, hun har gennemgået i det seneste. I en ærlig og ufiltreret video scanner supermodellen sin nøgne krop, mens man taler om hendes stregmærker: "Jeg antager, at de bare ikke går væk. Dette er mit nye krop. "

mom bod alert! pic.twitter.com/Qi0BZvLmhV

- christine teigen (@chrissyteigen) 31. juli 2018

Kogebogforfatteren og den nye mor af to deler også et billede af hende og john kysser mens du er på ferie, og viser hendes krop, mens du kun bærer bikini bund.

pic.twitter.com/Nuggx674BL

- christine teigen (@chrissyteigen) 31. juli 2018

Det var dog ikke bare Teigens fotos, der inspirerede fans, hun åbnede også om hendes usikkerhed i en kvidrepost og skrev: "Jeg ved, hvor svært det kan være at glemme, hvad (for mangel på et bedre ord) almindelige ollegemer ligner når alle ser bonkers fantastiske ud. Også jeg kalder ikke rigtig denne "krops tillid", fordi jeg ikke er helt der endnu. Jeg er stadig super usikker. Jeg er bare glad for at jeg kan gøre nogen derude føler mig bedre om dem selv! "

Instagram er skør. Jeg synes, det er fantastisk, at folk har dræbe kroppe og er stolte af at vise dem (jeg gør det virkelig !!), men jeg ved, hvor svært det kan være at glemme, hvad der mangler et bedre ord. bonkers fantastiske

- christine teigen (@chrissyteigen) 31. juli 2018

Heldigvis er Teigen ikke den eneste supermodel, der åbner op for virkeligheden af ​​en post-partum-kropp på det seneste, også Victoria's Secret Angel Candice Swanepoel for nylig. Forhåbentlig vil andre berømtheder notere deres beundringsværdige sociale medier og begynde at applaudere deres postpartum-organer også for at hjælpe med at lette det pres, kvinder føler for at straks "hoppe tilbage" efter fødslen. Trods alt de gjorde Bare udfør livets mirakel, så nok med de urealistiske skønhedsstandarder, okay?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære