loader
bg-category
Hammam Skønhed: Tre Must-Have Produkter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hilsen Amal Oils, Cebra Ethical Skin Care, BeautySage (Kahina Giving Beauty))

De gamle badehuse i Nordafrika og Middelhavets øst har stadig de samme rensende og rensende produkter fra det 10. århundrede. Her på tre måder kan du indarbejde traditionelle hammam ingredienser i din rutine hjemme og nyde nogle seriøse hudforbedrende fordele.

Savon Noir / Sort sæbeHvis olivenolie er rig på antioxidanter, næringsstoffer og vitaminer - herunder vitaminerne A og E - som er gode til din hud, så er det knuste kød af oliven, der udgør Marokkos Savon Noir, endnu mere fordelagtige og pakker en større punch af gode ting.

"Oliven er fyldt med andre vidunderlige antioxidanter udover E-vitamin," siger Ni'Kita Wilson, YouBeauty's kosmetiske kemiekspert. "Listen er lang og indeholder ingredienser som oleuropein, hydroxycinnaminsyrer og flavonoler. Oliven har også antiinflammatoriske fordele, når de indtages, som muligvis kan omsættes til hudplejefordele. "

Den svarte sæbe kan trænge dybt ind i huden for at udrydde snavs, urenheder og døde lag, hvilket giver epidermis silkeblødt blødt og skinnende.

Vist her: Cebra Etisk hudpleje Savon Beldi Noir, $ 15

Hvad er en Hammam?

Lær alt om den fascinerende gamle tradition her.

Rhassoul ClayMarokkanere har brugt Rhassoul i århundreder. Leren indeholder høje mængder silica, der er kendt for dets astringerende egenskaber; magnesium, som kan bremse aldringsprocessen kalium, der hjælper med at fugtige huden og det calcium, der er vigtigt for cellefornyelse.

"Mineraler, der er let tilgængelige for huden, har vist sig at bidrage til at øge celleenergi og hjælpe med helbredelsen, som de er nødvendige for nogle processer, der finder sted under sårheling," siger Wilson.

Vist her: Amal Olier Marokkansk Rhassoul Clay, 26 dollar

ArganolieDer er ikke meget mere, der kan siges om Marokkos mirakelolie, men til optegnelsen har den lette og hurtigabsorberende arganolie alt: høje mængder af antioxidanter, hudhelende linolsyre og masser af anti-aging-vitamin E i perfekt harmoni med omega-6 fedtsyrer.

"Flerumættede olier, tocopheroler og steroler tilstand og blødgør huden," siger Wilson. "Fedtsyresammensætningen hjælper med at forstærke lipidbarrieren på huden, hvilket styrker barrierefunktionen."

Argan olie sebum-regulerende effekter betyder, at det kan bruges på enhver hudtype, tør eller olieagtig, og det virker også under for håret.

Vist her: Kahina Giving Beauty 100% Organic Argan Oil, $ 36(Denne vare er tilgængelig på vores shoppingside BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære