loader
bg-category
Få en himmelsk glød med PHB Brightening Serum White Birch & Frankincense

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Citrus dufte i hudpleje: elsker dem eller hader dem? Mig, jeg har et kærlighedsforhold med dem. Mere kærlighed end hader, faktisk. Jeg ved det ved jeg. De kan være irriterende, hvis du har følsom hud, men min er ikke.

Jeg kan ikke kaste høje doser retinol og vitamin c på det, og det vil ikke klage (tak hud!). Så jeg tror ikke, at en lille dosis citrusolier vil gøre nogen skade. Men de transporterer mig altid til himlen.

Jeg er temmelig sikker på, at der er masser af citrus lunde i himlen, der spredes deres kedelige, sommerlige aroma rundt omkring. Det er det billede, der kommer ind i mit hoved alligevel, når jeg bruger PHB Brightening Serum White Birch & Frankincense.

Lugten er fantastisk, ikke for stærk og gør applikationen så behagelig. Jeg kan ikke vente med at lægge serum hver morgen bare for at få en whiff af det.

Specielt formuleret til normal og kombineret hud, lover PHB Brightening Serum at lyse det og give det en strålende glød. Og det leverer. Min hud er helt sikkert den smule mere strålende siden jeg begyndte at bruge den.

PHB hævder, at deres hvide birkekstrakt er at takke for det. Ifølge dem kan det også reducere mørke pletter. Desværre kunne jeg ikke finde nogen undersøgelser, der understøtter denne påstand. Og jeg er for ung til at have solspots endnu, så jeg kan ikke fortælle dig, hvor godt det virker for det.

Men jeg er ikke for ung til at have rynker. De begyndte langsomt at krybe rundt om hjørnerne af mine øjne allerede i min sene 20s. Så det er godt at vide, at hvid birk har kraftige antioxidant egenskaber, der kan forhindre nye fra at danne. Og ja, denne gang støtter videnskaben påstanden!

PHB Brightening Serum indeholder også en generøs dosis aloe vera, som kan berolige irritationer og øge fugtets indhold i huden. Det er noget glycerin kan gøre også. De arbejder på samme måde. Ved at tiltrække vand fra miljøet ind i huden og låse det ind. På denne måde er huden fugtig og blød hele dagen lang.

Konsistensen er gelignende og meget letvægt. Det synker hurtigt ind i huden uden at efterlade en fedtet rest. Pumpeapplikatoren disponerer kun den rigtige mængde produkt, så ingen bliver spildt. Og ser flasken ikke glat ud?

Jeg har kun en klage. Jeg ønsker, at formlen indeholdt flere antioxidanter, som vitaminer C og E, eller grøn te. Jo flere antioxidanter, desto bedre. Men hvis du leder efter noget, der giver din hud næsten øjeblikkelig glød og hydraterer det, tror jeg, du vil lide dette serum meget.

Du vil helt sikkert lide den måde, det får dig til at føle. BHP produkter er alle lavet i Storbritannien, med veganske og halal-certificerede ingredienser. Bedst af alt går 15% af proceduren til velgørenhed. Ønsker du ikke flere mærker, gjorde det også?

ingredienser Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera) Bladeekstrakt, Vegetabilsk Glycerin, Biosacarrid Gum-1, Coco-Caprylat, Sclerotium Gum, Betula Pendula (Organic White Birch) Barkekstrakt, Propanediol & Salix Alba, Helianthus Annus (Økologisk Solsikke) Frøolie & Euphrasia Officinalis (Organic Eyebright) Extract, Citrus Paradisi (Bergamot) Skal Olie, Boswella Cartii (Frankincense) harpiksolie, Citrus Aurium (Neroli) Blomstolie, Benzylalkohol, Commiphora (Myrrh) harpiksolie, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol , Farnes Oil

BUNDLINJEN

Fordele: Letvægts gelstruktur, synker hurtigt ind i huden; Hydrerende, gør huden blød og jævn; Giver huden en strålende glød; Smuk duft; Slank og praktisk emballage.

Ulemper: Hvis din hud er følsom, kan duften irritere det; Lav mængde antioxidanter.

Resumé: PHB Brightening Serum White Birch & Frankincense hydrater og lyser huden, så den er blød, glat og strålende. Jeg ville bare have indeholdt mere antioxidanter.

Pris og ledighed:£ 19,95 på phbethicalbeauty.com

Bedømmelse: 3.5/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer