loader
bg-category
Tis 'Sæson at skinne: Min Fave Hudpleje Gaver Sæt ved FeelUnique

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg forlader altid julehandel i sidste øjeblik.

Og så sparker jeg mig selv, fordi alt, hvad jeg vil købe, er udsolgt. * Suk *

I år er jeg begyndt tidligt. Jeg har allerede set nogle hudplejesæt på Feelunique, der ville gøre enhver hudplejelov glad.

Den bedste del? Du kan gave dem som er eller åbne hver kasse og bruge hver af de godbidder inde som en strømpe til en anden ven!

Hudpleje Saviors af Feelunique (£ 14.00)

Hvor sød er emballagen? Jeg elsker stjernekassen. Det er så festligt.

Gemt inde, finder du fire daglige hudpleje essentials:

  • Emma Hardie Brilliant Facial Oil (5ml): en let samling af oliven, abrikos og sød mandelolie for at holde din hud blød og smidig selv om vinteren. Det har også et par citrus olier, så jeg ville ikke give denne til den ven med følsom hud.
  • Gatineau Gentle Eye Makeup Remover (50ml): en blid øjenmake-remover infunderet med beroligende ekstrakter som agurk og aloe vera. Det fjerner snavs og makeup hurtigt, men kæmper lidt med vandtætte mascaraer. Også åbningen er ret stor, så pas på at ikke hælde ud for meget!
  • Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet (10ml): en super let creme med Shea smør til fugtighed hud og antioxidanter (herunder resveratrol) for at bekæmpe rynker. Jeg tror ikke det er nok til tør vinterhud, men olieagtig / combo vil kunne lide det.
  • Førstehjælp Beauty Facial Radiance Pads x28:disse eksfolierende puder infunderes med mælkesyre og glykolsyre for at slippe af med døde celler og lysere sløv hud. De er meget bekvemme at rejse også!

Luksus Hudpleje Cracker af Feelunique (£ 17.50)

Ved du hvad jeg elsker om Feelunique-kiks? Du finder ikke bare en lille prøve indeni. Mere som 3 eller 4:

  • Filosofi Renhed Made Simple (30ml): en mild rensning til både ansigt og øjne, det tager alt ud hurtigt uden irriterende hud.
  • Laboratorier Filorga Time Filler (15ml): en fugtighedscreme med hyaluronsyre for at klumpe op i rynker, hvilket gør dem til at se mindre ud.
  • Caudalie Premier Cru Øjencreme (5ml): en letvægtscreme, der straks sænker ind i huden, giver en kraftig fugtighed og giver den en lille dosis antioxidanter for at bekæmpe for tidlige rynker.
  • Omorovicza Foryngende Natkrem (15 ml): en intenst fugtgivende natkrem med jojobaolie og shea smør sprød med antioxidanter til gode mål. Tekstur er temmelig let og synker hurtigt.

Tilgængelig på: Feelunique.com

Hvis du kan lide disse gaver, få dem, mens de stadig er på lager! I øvrigt, hvis du køber 3 strømpe stuffers, jo billigere er gratis. ?

Køb posten

Hvilken er din fave hudpleje sæt (min er Skincare Saviors)? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer