loader
bg-category
25 dages skønhed: Hand Cream Gavesæt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tørre hakkede hænder er et kendetegn for vintervejr. Disse søde og vidunderligt duftende håndcreme sæt gør den perfekte gave - nyttig og luksuriøs alt på én gang.

Crabtree & Evelyn Sensational Six Music Hand Therapy Tin, $ 35 Giv gaven med glatte hænder og en festlig ferie med denne vind-up musikalske tin fyldt med seks dufte af Crabtree & Evelyn's Ultra-Moisturizing Hand Therapy creme.

Pacifica Hand Cream Trio, $ 18 Dette feriepakke med begrænset udgave omfatter mærkeets tre bedst sælgende dufte - Toscansk Blod Orange, Malibu Citron Blomst og Tahitian Gardenia. De syperhydrerende 100% veganske lotioner er lavet af hudfarlige naturlige ingredienser, som kokosvand, sheasmør og blomsterstamceller, for at holde hænderne sunde og hydreret på de koldeste vinterdage. (Også solgt i Ulta butikker, hvis du er for sidste øjeblik til at vente på forsendelse!)

Soap and Glory Hand Cream Trio, $ 15 Shea smør, macademia og marshmallow (ja du læser det rigtige) er de hydratiserende krafthuse i denne elskede håndcreme. Dette sæt leveres med tre minis, i den oprindelige "pink" duft, en citrus duft og en sukkerholdig duft. Advarsel: Du kan forveksle dem med egentlig mad.

Tocca Crema Quintette, $ 32 Tocca's hånd cremer lugter ikke kun himmelsk, men er også rige, fugtgivende, hurtigabsorberende og beriget med sheasmør, avocadoolie og aloe. Denne samling omfatter en håndcreme i hvert af mærkeets fem bedst sælgende dufteagtige grapefrugtegurk og pink tulipangrøn æble.

Tatcha Kokoro Indigo Travel Duo, $ 20 Giv hudpleje inspireret af traditionelle japanske ritualer med denne duo af beroligende håndkrem og kropsmør. Den er fyldt med naturlig japansk indigo, der bruges af Samurai for sine beroligende egenskaber, hvilket gør den ideel til følsom hud og dem med eksem.

25 dages skønhed:

Dag 23: Makeup tilbehør til børn

Dag 22: Øjenskygge Paletter Under $ 50

Dag 21: Gavekrem til håndcreme

Dag 20: Gaver til Manicure Junkie

Dag 19: Bedste af Skønhedsværktøjer

Dag 18: Klassisk hudpleje

Dag 17: Te Gaver til at øge hudens sundhed

Dag 16: Gaver af guld

Dag 15: Gaver til Lash Pro

Dag 14: Fruity Beauty

Dag 13: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge

Dag 12: Gaver til mænd

Dag 11: Fragrance Sets for en sweet-smelling 2015

Dag 10: Røde neglelakssæt

Dag ni: Sminkesæt til det perfekte røgfyldte øje

Dag otte: Det bedste af naturlig skønhed

Dag Seven: Neglepakker under $ 20

Dag seks: Pebermynte godbidder

Dag fem: Luksus skønhedsgaver

Dag fire: Duftende Holiday Candles

Dag tre: Luxe badning

Dag to: Læbestift Stocking Stuffers Under $ 15

Dag 1: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer