loader
bg-category
Drugstore Blow-Dryer Du er ved at se overalt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når jeg ved, at jeg har en stor dag, der kommer op-det være sig en fyldt med møder, en middagsdato eller en arbejdsarrangement, jeg ønsker at se mit bedste ud - jeg planlægger altid at være en "anden hårdag" (dvs. dag efter jeg shampoo mit hår). Årsag er: Mine låse har tendens til at se mindre frizzy og mine krøller falder meget mere som jeg vil have dem til dagen efter Jeg vasker og tørrer mit hår. Og selvom det kan lyde mærkeligt for nogle, ved jeg ikke, at jeg ikke er alene, som "jeg hader anden dags hår!" Efterfulgt af en tørre shampoo eller tekstureringsspray kan overhøres næsten daglig omkring kontoret.

Dette har været min norm i årevis, så jeg troede ikke at bytte ud mine værktøjer ville rette op på "problemet" og tillade mig også at elske mine første dags tråde. (Jeg har prøvet mange en tørretumbler og krøllebøjle, og uanset hvor mange nulpunkter der bliver slået ned på prisens ende, har resultaterne været det samme for mig.) Hvis du falder ind i samme båd, må jeg har fundet din løsning.

Da den nye InfinitiPro af Conair 3QMS Dryer ($ 80) landede på mit skrivebord til testning, fik den i første omgang øjet på grund af sin lyserøde opaliserende nuance, der bare beder om at blive fotograferet (en bestemt ændring i tempoet for sædvanlige slagtørrere, der bliver stuvet væk lige når du er færdig med dem). Når jeg kom til at læse nogle af de vigtigste funktioner, havde tørretumbleren at tilbyde frizz reduktion på grund af brandets Frizz Defense konditioneringsioner, hurtigere tørring og færre varmeflader og skader takket være 70 procent mere lufttryk plus en opblødning i glans og glathed -Jeg kunne ikke vente med at tage det til et testdrev.

Det tog ikke lang tid for mig at falde til denne tørretumbler, men jeg ønskede at give det et godt løb (jeg roterer hele tiden nye hårprodukter, så jeg ønskede at sikre fordelene var fra tørretumbleren, ikke de forskellige formler jeg anvender til mine tresses), før jeg officielt kaldte det. Hurtig frem til fem shampooer senere, er jeg officielt tilsluttet. Ikke kun er min stylingstid blevet skåret i halvt, hvilket er en vinde i sig selv, men mit hår er så meget glattere og mere glansfuldt, og når jeg er færdig med at blæse det, når jeg ikke engang til min flade jern på de dage, jeg har lyst til at rocke slanke tråde i stedet for mine vanlige bølger. En anden fordel jeg bemærkede var, at koncentrator dysen var bredere end de fleste jeg har set - det var næsten længden af ​​min runde pensel - som hjalp hurtig hurtigtørring, men også ved at bremse overskydende varmetab, da flere pass var sjældent nødvendige.

Siden jeg har prøvet denne tørretumbler, har mine muligheder for $ 300 + været gift til min mor og søster, og mit hår - selv på den første dag - ser bedre ud end nogensinde. Hvem vidste alt dette kunne komme fra et apotek tørretumbler? Pas på, afdelingsbutik indstillinger, Conair er her for at give dig en løbe for dine penge.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer