loader
bg-category
Produktanmeldelse: CoverGirl Eye Enhancers 4 I Tropical Fusion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Eye Enhancers 4 i Tropical Fusion Mærke: Covergirl Størrelse: 5,5g Pris: $5.33

Fra Target's hjemmeside: Denne samling af flotte nuancer er håndplukket af vores makeup-prosjekter og designet til at gøre dit øje look gå fra dag til aften. De blander ubesværet med at bringe dine øjne smukt ud, uden at overskygge.

Hvad jeg kunne lide: - hvis du kun vil have en ren og blød vask af farve, vil du lide disse - billig pris

Hvad jeg ikke kunne lide: - uden primer, to nuancer kommer næsten ikke op og ingen varer længe - billig emballage

Levende og sjove øjenskygge nuancer er altid populære om sommeren, men jeg elsker også at bære dem midt om vinteren. Deres muntre og tropiske nuancer undlader aldrig at forbedre mit humør og få mig til at glemme det frostige og dystre vejr udenfor. Det var på en af ​​disse kolde vintermorgener, at jeg først brugte CoverGirl Eye Enhancers i Tropical Fusion, som blev begavet af en ven.

Jeg var nødt til at anvende et par lag oven på en primer for at få farverne til at dukke op på kameraet.

I den billige og spinkle emballage ser de fire nuancer - kongeblå, blågrøn, orange og lime grøn - ud af smukke og lyse, der fremkalder billeder af en langt væk solrig indland med sine frodige skove og farverige dyr omgivet af et krystalklart hav . Men når du anvender farverne, bryder magien.

Kun den blågrønne og kongeblå skygge vises godt på min blegne bare hud. Den orange og lime grønne er så klare, at selv når du anvender flere lag, forbliver de næsten usynlige. Forbered dine låg med en øjenskygge primer (som er noget, du skal bruge alligevel, fordi disse nuancer varer kun et par timer alene), hjælper en smule. Men selv da er resultatet et blødt og følsomt udseende, ikke en sjov og lys en.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Hvis du er teenager interesseret i at eksperimentere med farve, men ikke har lov til at bære høj makeup, vil dette være et godt kompromis. Nuancerne giver kun en vask farve på låget, som de fleste forældre ikke vil modsætte sig. Men hvis du leder efter noget levende, så glem det. Denne palette kan ikke levere det.

Tekstur er ikke så blød at røre ved, som i kombination med den dårlige pigmentering gør nuancerne sværere og mere frustrerende til at blande, at de burde være. Kalkskyggen er også kridtagtig. Dette er ikke en palette, du gerne vil købe til detailprisen. Hvis du er interesseret, køb det helt sikkert til salg. Jeg har faktisk set det til salg nu hos mange online butikker - måske bliver det afbrudt?

Tilgængelig på: amazon og mål

Resumé CoverGirl Eye Enhancers 4 i Tropical Fusion indeholder fire nuancer, der ser levende ud i deres pander, men giver kun en blød vask farve på låget. Uden en primer vises to nuancer næsten ikke, og ingen varer længe. Men når du bruger en, vil du være i stand til at skabe en smuk, omend meget temmelig, udseende.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: Denne palette var en gave fra min gode ven Janessa. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære