loader
bg-category
Jeg gik til Seoul i 3 dage og forsøgte flere skønhedsbehandlinger, end jeg normalt kommer om et år

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Her i USA kender mange stadig kun koreansk skønhed som den nyeste sektion på Ulta eller Nordstrom, pakket med super søde produkter. Men i hele verden i Korea kan skønhed ikke forvandles til butikken mod traditionelle terapier til avancerede procedurer, og selvfølgelig kommer nye produktinnovationer til at komme på markedet med breakneck-hastighed, og skønhed er ikke kun en del af livet for de 25 millioner eller så kvinder (og mange mænd) på den asiatiske halvø - det er en måde at leve på.

"I USA kan en skønhedsrutine bestå af en morgen- og aftenrutine, med lejlighedsvis besøg hos hudlægen, når der er et stort hudproblem, men i Korea, på toppen af ​​en multistep-rutine for både morgen og nat, besøger kvinder lokale 'hudvedligeholdelsesbutikker' hver uge eller ugen for at finjustere deres hud, siger koreansk skønhedsekspert Charlotte Cho, medstifter af SokoGlam og The Klog. "De betragter helkrops- og ansigtsmassage en del af deres normale rutine og besøger dermatologer regelmæssigt for at få adgang til deres hud og til avancerede procedurer."

Den koreanske kvindes besættelse med skønhed kan heller ikke afskrives som en slags ekstrem kollektiv forfængelighed - den hyperkompetitive samfund (jobsøgere skal indsende et foto med deres CV) kræver, at der lægges stor vægt på individets fysiske udseende . Mens den type konstant vedligeholdelse kan lyde lidt udmattende, holder den skønhedsindustrien i kontrol og sikrer, at kun de bedste, mest effektive produkter og teknologier gør det på markedet. Faktisk er der sandsynligvis intet andet sted i verden, der lægger stor vægt på skønhed, hvilket giver et helt unikt og fascinerende kig på skønhedskulturen. Så da jeg fik lejlighed, pakkede jeg mine poser og tog ud til Seoul med den koreanske turismeorganisation i tre dage med intens skønhedskamp. Her er hvad jeg lærte:

At gå til hudlæge eller plastikkirurg er bare en regelmæssig del af din daglige skønhedsvedligeholdelse.

Gangham metrostation er fyldt med annoncer, der fremmer hundredvis af plastikkirurgi og dermatologi klinikker, der tæt befolker et par gader i dette område, ofte kaldet "Beverly Hills i Seoul." Ud på de solrige fortove er det standard at se kvinder i alle aldre, der går rundt med masker og bandager, et smukt godt tegn på, at de bare trådte ud fra en af ​​dem. Jeg poppede af Arumdaun Nara for at tjekke, hvad en klinik var som indeni.

De fleste dermatologiske kontorer, jeg har været i i USA, har nogle få laser maskiner. I betragtning af at nogle lasere koster mere end en bil, er lægerne smidige over, hvilke der skal investeres i - at der er tilstrækkelig patientbehov til behandlingen, før de slipper seks figurer for teknologien. Men ved Arumdaun Nara var der ikke mindre end to eller tre værelser, pakket væg til væg med alle typer laser, man kunne tænke på. Ræsonnementet? For koreanske kvinder er det bare at betragte hudpleje ved at breezing i hudlægen til laserbehandling eller ansigtsbehandling. Uden for individuelle rum har dermatologikontoret også et ret stort kommunalt behandlingsområde, hvor der udføres noninvasive procedurer som injicerbare og forskellige ansigtsbehandlinger. I Korea er det kun læger, der får lov til at administrere injicerbare stoffer, og selv for behandlinger som et enzym ansigts- eller blackhead-støvsugning, er en lægehudkonsultation først påkrævet. I USA vil de fleste være tøven med at få noget gjort i et rum, der er delt med andre patienter, men for koreanske kvinder er disse typer af behandlinger så standard, ingen bekymrer sig for at få noget Botox eller fyldstof i deres jævnaldrende.

Jeg slog ind for en HydraFacial MD-lignende porrengøringsbehandling kaldet Aqua Peel, men dermatologen på vagt rådede imod det og noterede at han så nogle hudvorter omkring mine øjne, der kunne spredes med behandlingen. I stedet anbefalede han en CO2-laser til at pakke de små papler ud og tilbød at udføre en på stedet. Med nogle efter-laser rødhed gik jeg ud af klinikken med en maske til at dække min frisklaserede hud og blande lige ind med resten af ​​kvinderne på gaden.

Chilling ud på den lokale sauna er en legitim måde at tilbringe fredag ​​aften.

Åre før jeg først gik i fod i Korea, begyndte jeg at høre om de berygtede jimjilbangs. Døgnåbne badehuse med folk i alle aldre tager lang tid, hot soaks og får velværebehandlinger lige fra ansigtsbehandlinger og massage til kroppens skrubber og vaginale dampe. Disse multilevelvirksomheder har kønsopdelt, såvel som fælles områder, hvor vennegrupper kan gå både for at slappe af og socialisere. Signaturbehandling på en af ​​disse virksomheder er den koreanske kropscrub, hvor en nøgen ældre kvinde scrubs dig inden for en tomme af dit liv og i processen fjerner i det mindste et par lag snavs, snavs og døde celler, indtil du ' Tilbage med den blødeste hud, du nogensinde kunne huske at have. Den aggressive eksfoliering vil lade dig føle sig lidt udmattet, hvilket er perfekt, fordi du opmuntres til bare at tage en lur hvor som helst du har lyst til at ploppe ned i de forskellige afslapningsrum. Mens en nøgne skrubbe (igen i et offentligt område) efterfulgt af at sove på gulvet måske lyder underligt for de uindviede, er både oplevelsen og resultaterne så vanedannende, at det er almindeligt for koreanere, både unge og gamle, at gøre denne behandling en ugentlige vane.

Stop ved hospitalet for at få alt - herunder æstetik - taget hånd om på én gang.

Da jeg ankom til Seoul lufthavn, hentede jeg et par medicinske turistbrosjyrer for at komme i gang med at forstå, hvad denne 2 milliarder dollar plus industri handlede om. Selv om det er almindeligt kendt, at Sydkorea er plastikkirurgi hub i Asien, med en rapporteret 40 procent af alle patienter udarbejdet af udlændinge, er det også et varmt sted for andre former for medicinske behandlinger. Faktisk er lægeundersøgelser - to til otte timers sessioner, hvor patienterne automatisk får alt kontrolleret (fra øjenprøver og blodprøver til mammografi og omfattende CT, MR og røntgenstråler) almindeligt og kan koste så lidt som $ 600.

Nogle hospitaler, såsom Kwangdong Hospital of Traditional Korean Medicine, har også fuld praksis til behandling af forskellige bekymringer ved hjælp af østlige teknikker såsom cupping, urter, akupunktur og massagebehandlinger. Ud over at tage fat på sundhedsproblemer som smerte eller vægtstyring, får patienterne også mulighed for også at gennemgå nogle skønhedsbehandlinger, som f.eks. Ansigtsakupunktur for at stramme huden og tage ned puffiness. Interessant nok er traditionelle østlige teknikker normalt kombineret med vestlige medicinske behandlinger som injicerbare stoffer, lasere, trådløftere og ikke-invasiv hudhæmning som Ultherapy. Her oplevede jeg min allerførste akupunktur og cupping behandlinger, og selv om de ikke var til forbedring af min hud, sluttede sessionen med en 10 minutters ansigtsmaske, så jeg gik alligevel i en lysere hud.

Men hvis du bare vil have en virkelig luksuriøs spa behandling, er Seoul også hvor det er på.

Alt det intense hud arbejde kan forlade dig, bare ønsker en virkelig forkælelse oplevelse. Efter to dages scrubs, cupping, akupunktur, lasere og porrrensning, glædede jeg mig til nogle gammeldags luksus. Spabadet i Sulwhasoo flagskibet er destinationen for kræsne kunder, der lige så meget bekymrer sig om oplevelsen (alle behandlinger begynder med en fodsug og slutter med te service) som de gør om at få adgang til nogle af de bedste hudpleje produkter i verden. For mange koreanske kvinder er der ingen andre hudpleje mærke så luksuriøse og elegante og effektive som Sulwhasoo. Det er måske det mest eftertragtede skønhedsmærke i Korea (og har bestemt salgstal for at bakke op på den følelse). En tur til Sulwhasoo spa handler ikke kun om at få en god ansigtsbehandling eller massage; det er en fordybende oplevelse at blive behandlet til det bedste landet har at byde på.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære