loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.109

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og velkommen til den første tilfældige ramblings post af måneden. God fornøjelse!

Ønskeseddel Vol.16

1. Timeglas omgivende belysning rødme i diffunderet varme: Dette lette, pigmenterede pulver indeholder optisk transparente partikler, der forstærker farven til et multidimensionalt niveau. Den er tilgængelig i seks nye nuancer, som ramte tællere denne måned, men min favorit er Diffused Heat, der beskrives som en "pulserende valmue blush kombineret med diffus lys til en subtil halo effekt".

2. Milani Anti-Feathering Lipliner Gennemsigtig: Denne gennemsigtige læderbeklædning forhindrer din læbestift fra at blive fjer, mens den også virker som en primer og linerfiller.

3. Mary Katrantzou Nevis Bustier kjole: Jeg er normalt ikke en stor fan af stropløs kjoler, men jeg elsker denne. Udskriften er meget smuk og feminin.

4. Sergio Rossi Cutout metalliske læder og satin sandaler: beskrevet som "smykker til dine fødder", har dette smukke par satin og metalliske lædersandaler indviklede udskæringer og en skulptureret guld-tone udsmykning i form af en sommerfugl.

5. Sephora Collection Topside Mascara: Denne mascara har en innovativ dobbelt børste til tre udseende i en. For det ultimative volumen skal du bruge den åbne tavle ved at placere vipper mellem den øvre og nedre mascara børste for at belægge hver snor med 360 ° voluminerende pigment. For at opnå et langt lash look, brug den dobbelte børste lukket for maksimal levering. Lav definerede nedre vipper med den lukkede mascara børste. Føler sig fed? Brug alle tre teknikker sammen til en maksimal lash effekt.

Hvad jeg læser nu

Remake, Remodel: Kvinders magasiner i den digitale tidsalder af Brooke Erin Duffy Hvad er et blad? Det ser ud til et simpelt spørgsmål, men det enkle svar på en trykt publikation med blanke sider, en særpræg stemme og et bestemt publikum gælder ikke længere i en tid hvor magasiner bliver mærker, udvikler deres egne apps, produkter og endda e-handelswebsites . I dette forsøg forsøger Duffy at besvare spørgsmålet ved at kroniske historien om kvinders magasiner og de ændringer, der har og stadig finder sted i branchen, og undersøger, hvordan internettet og de nye teknologier ændrer den måde, hvorpå vi bruger indhold, hvordan dem, der producerer det, er nu forpligtet til at blive jacks-of-all-trades, der skal kunne skrive til forskellige platforme og være gode på sociale medier, og hvordan faldet i salget tvinger magasiner til at komme med mere reklameindhold til Venligst annoncører og hold pengene i gang. Der er også et afsnit dedikeret til mode bloggere og hvordan de både truer og samarbejder med magasiner. Bogens tone er imidlertid formel og nogle gange tør. Det er fordi dette er et essay rettet mod akademikere og dem, der arbejder i denne branche snarere end afslappede læsere. Stadig nød jeg det. Det var både en informativ og øjenåbende læsning, at de, der interesserede sig for medieundersøgelser, burde overveje. Den er tilgængelig på Amazon.

Links

Stopper mineralolie ikke andre ingredienser fra at nå min hud? - The Beauty Brains

Hvad skal man lave om mærker efterladt af acne - Skin Type Blog

17-bladet holdt ikke deres løfte om at fremme et sundt legeme billede - Skønhed omdefineret

Ophavsretlig beskyttelse gælder ikke for parfume - Bois De Jasmin

Hvilken makeup skal du bruge, hvis du har acne? - Derm TV

Sunday Survey, Vol.187

1. Hvornår var sidste gang du talte foran et publikum? Jeg tror, ​​det var i skole. Nogle gange måtte vi skrive essays og derefter læse dem foran klassen. Jeg hadede det altid. At tale foran et publikum er skræmmende for mig, selv om det er noget, jeg gerne vil forbedre på.

2. Foretrækker du kort, langt eller mellemlangt hår på dig selv? Jeg elsker langt hår, men min bliver smadret så let, så det er mere praktisk for mig at holde dem skulderlængden længst. Jeg synes også, at en bob haircut passer mig bedst.

3. Hvilken bog læser du lige nu? Jeg delte min ovenfor, men jeg vil gerne vide, om du læser noget lige nu. 🙂

4. Cornflakes eller havregryn? Havregryn, tak.

5. Hvad synes du om pop-ups? Jeg hader dem. De er så irriterende!

Det er din tur nu! 1. Hvornår var sidste gang du talte foran et publikum? 2. Foretrækker du kort, langt eller mellemlangt hår på dig selv? 3. Hvilken bog læser du lige nu? 4. Cornflakes eller havregryn? 5. Hvad synes du om pop-ups?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer