loader
bg-category
Bananmælk handler om at være stor ... og andre økologiske chic hudpleje ingredienser at vide om nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Annie Tevelin, grundlægger af indie-mærket SkinOwl, siger, at en af ​​de største misforståelser omkring naturlige ingredienser er, at de ikke "svarer til deres ikke-naturlige modparter" - en forestilling, hun mener, ikke kunne være længere fra sandheden. "Hvad er cool om mange af de store ingredienser, der kommer ud lige nu, er at der er planteafledte og bio-identiske muligheder, og ja, de betragtes som aktivister, og ja, de fungerer lige så godt, "tilføjer hun. Hvad er næste? Eksperterne fastlægge disse gennembrud øko-venlige muligheder som dem, der tilbyder big-time fordele:

Veggie-baseret Hyaluronsyre

Hydration er altid stor, og ifølge Tevelins opfattelse er det nok den næste "uudnyttede" grænse for formulatorer, der ønsker at gøre brug af naturlige muligheder. "Hyaluronsyre kan nu afledes af radiser. Ligesom den animalske afledte version binder den stærkt til vand og fylder rynker og fine linjer, hvilket gør det til en no-brainer at jage for det veganske alternativ. "

Plantolier

Med hensyn til breakouts, siger Tevelin, at rene plantolier, såsom arganolie og marulaolie, kan gøre underværker for acne, da det ikke er muligt at lægge olie på aknehud. "Dagene med at strippe huden med salicylsyre og benzoylperoxid er overhelbredende og beroligende huden er afgørende, når man bekæmper acne." Esthetiker Tammy Fender tilføjer også, at plantolier som ingrediens i enhver form for produkt, ikke kun ansigtsolier, har evnen til at "balancere og lindre" huden.

All-Star Antioxidants + Essential Oils

Tevelin siger her er nogle smukke "fantastiske" antioxidanter, der kommer ud i øjeblikket. "På samme måde er anvendelsen af ​​æteriske olier, der tager plads til syntetiske dufte, bemærkelsesværdigt. At få hovedpine på grund af din parfume eller produktets duft vil snart være en ting fra fortiden. Jeg ser også et stort skub for plante- og frugtvande i hudpleje-bananmælk og kaktusvand for at nævne nogle få. Det er meget spændende! "Fender siger lige nu, at hun specifikt har arbejdet meget med hibiscusens ingrediens," en vidunderlig antioxidant, som beskytter huden mod frie radikaler, samt hvidlilje, som fremmer mobil omsætning og foryngelse, helbredende forbrændinger og sår. "

Alger

Ifølge Marc Cornell, vicepræsident for innovation hos Englewood Lab i Englewood, NJ, bør man overveje alger, når man leder efter anti-aging muligheder. "En ny type røde makroalger hjælper med at opretholde hydreringstilstanden i huden hele dagen og regulerer hudens homeostase. En anden ny stamme af blågrønne mikroalger bæres bæredygtigt og renses. Dette kosmetiske aktive materiale er fyldt med essentielle fedtsyrer, aminosyrer og antioxidanter, som gør det muligt at berolige og berolige huden, samtidig med at den beskyttes mod miljøangreb via antioxidanter. "

Gamle olier

Nyakio Kamoche Grieco, grundlægger og formulator af skønhedslinjen Nyakio, der kom ind Ulta i løbet af sommeren, forudsiger flere "throwback" olier, der kommer ind på trenden. "Jeg tror, ​​vi vil se flere olier, der har stået tidstesten i århundreder, som det ses af den smukke hud hos kvinderne, der traditionelt har omfavnet disse naturlige ingredienser i regionerne Peru, Kina, Indien og Afrika." Et eksempel : Tamanuolie, som hun hævder, er en af ​​de mest effektive, næringsdygtige olier, der fungerer perfekt til mange hudtyper og bekymringer. "Dens alsidighed er virkelig ekstraordinært; det hjælper med rynker, breakouts, irritation, solskoldninger, tørhed, følsomhed, symptomer forbundet med tilstande som eksem og psoriasis og endda blæseudslæt og vuggehætte. "

Bio-Fermentering

I hvad der er mere af en nikkelse til miljøet og ikke nødvendigvis hvad der faktisk er i dine produkter, ifølge Cornell, er bio-fermentering på meget stærk. "Denne naturlige biologiske fremstillingsmetode gør det muligt at lave tilpassede aktivstoffer på en miljøvenlig måde. Ikke flere rygestænger bøjede ild og svovl; nu er det rustfrit stål kedler langsomt percolating væk, der producerer færre giftige biprodukter og giver grønne phytochemical actives. Jeg ser også plantecellekulturaktivister, der gør fremskridt i renhed og aktivitet på en lignende måde. I denne teknik dyrkes en lille del af planten i store kulturbøtter. Disse bouillon renses og karakteriseres for at producere anti-aging-aktivstoffer. Du behøver ikke millioner af planter for at få dette startet; en plantecelle vokser til en stor kilde til fytokemiske forbindelser. "

Bio-identiske hormoner

Dette er et, der ligger tæt på Tevelins hjerte, da det er en personlig sundhedssygdom, der er hovedårsagen til, at hun startede sit firma (hun mener at syntetiske ingredienser har evnen til at ændre hormoner). "Med al den plante teknologi, der sker i grøn skønhed lige nu, har du ikke længere at ofre dit helbred for at se bedre ud. Brugen af ​​disse "nye" hormoner vil snart være nødvendigt for at regulere overordnet helbred og trivsel. På overfladen er vi alle på udkig efter lyse, jævne, ungdommelige hudarter, vi skal også være interesserede i bæredygtighed, ingrediens gennemsigtighed og langsigtet sundhed. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer