loader
bg-category
Angelina Jolie lider af en tilstand, der forårsager en side af hendes ansigt til at droppe

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En forebyggende dobbeltmastektomi, æggestokkirurgi og en tumultuøs skilsmisse er kun få af de trængsler, Angelina Jolie har måttet erobre de seneste år. Men et nyligt interview med Vanity Fair har desværre afsløret, at Jolie har behandlet endnu en sundhedsmæssig bekymring bag lukkede døre, der lider af en tilstand, der forårsagede den ene side af hendes ansigt at falde.

Du vil måske også syntes om: Hilary Swank's Go-To Arm Workout vil alvorligt tone dit overkrop

Sidste år blev Jolie diagnosticeret med Bells parese, en sjælden tilstand forårsaget af muskelsvaghed på den ene side af ansigtet, der får det til at synke. Mens kilden til dette problem ofte varierer, føles Jolie roden af ​​hendes problem er relateret til hendes familiære ansvar. "Nogle gange sætter kvinder i familier sig selv," fortæller hun Vanity Fair, "Indtil det manifesterer sig i deres eget helbred." Heldigvis hævder Jolie, at hun var i stand til at helbrede tilstanden med akupunktur, hvilket lægerne er enige om, er faktisk en god mulighed for dem, der lider af diagnosen. "Akupunktur har vist sig at være effektiv," forklarer neurolog fra IGEA Brain & Spine, Isha Gupta, MD. "Dette bør dog kun være en mulighed, når andre behandlede årsager udelukkes."

Udover Bells parese, har Jolie også for nylig bemærket, at hendes hud var tørre, og hendes hår blev hurtigere gråt. "Jeg kan ikke fortælle om det er overgangsalderen, eller hvis det bare er året jeg har haft", forklarer hun.

Uanset hendes nylige sundhedsskræmmende og fysiske ændringer føler Jolie dog stadig sikker på, hvem hun er som kvinde og som mor: "Jeg føler mig faktisk mere af en kvinde, fordi jeg har lyst til at være smart over mine valg og Jeg sætter min familie først, og jeg har ansvaret for mit liv og mit helbred. jeg tror det er hvad gør en kvinde færdig. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer