loader
bg-category
Udseende: Farve Min verden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

dagens udseende var en anmodning fra min kære ven Mylanqolia. Hun ville have mig til at gøre et meget farverigt udseende med en vinget eyeliner så her er det. For udseendet har jeg brugt mange forskellige nuancer, fra gule til blues, fra appelsiner til purpur med et strejf af fuchsia også. Det kom virkelig farverigt og lyst ud, og jeg var tilfreds med det. Jeg håber du kan lide det også.

Også chok, rædsel, jeg sender et fuldt ansigt billede denne gang. Jeg er nervøs for det, fordi jeg ikke er fotogen og ser forfærdelig ud i pix, men jeg syntes det var på tide, jeg viste min grimme krus her. Vær venlig at undskylde den frygtelige blush ansøgning. Jeg har brugt mere end normalt, fordi jeg var bange for, at flashen helt ville vaske det ud ellers.

Jeg glemte også at skrive ned de emner, jeg brugte på mit ansigt. Beklager, jeg bliver mere forsigtig næste gang, men i det mindste kan du se hele effekten af ​​udseendet. Nå, nok af mig at tale, her er pix:

Anvendte produkter: - Senna totalt omdannelse af øjenskygge primer - Fyrinnae Pixie Epoxy - Skønhed fra jorden øjenskygge i citron - Slank Bohem palæ (mat gul, mørk blå) - Skønhed fra jordens øjenskygge i mandarin - Barry M Dazzle Dust # 86 Pink Shimmer - Fyrinnae Nevermore øjenskygge - Fyrinnae Arcane Magic øjenskygge i Faerie Glamour - Slank Curious palette (hvid, lyseblå) - Essence Quattro Øjenskyggepalet i festdyr (lyseblå) - Pupa True Eyes eyeliner blyant i sort - Prestige Eyeliner blyant i Kiwi

Kørselsvejledning: - Påfør en øjenskygge primer (jeg brugte Senna Totally Transforming Eyeshadow Primer) hele låget for at skabe en base for nuancer at holde sig til og vare længere. - Anvend Fyrinnaes Pixie Epoxy (hvis du ikke har det, kan du springe over dette trin) på låget for at gøre farverne virkelig pop. - Anvend en lys gul skygge (jeg brugte skønhed fra jordens øjenskygge i citron) på indersiden af ​​låget. Brug MAC 219 blyant pensel, anvend den samme nuance i den indvendige nederste lashline. - Påfør en lidt lysere, gul gul (jeg brugte den i den slanke bøhmiske palette) på midten af ​​låget og blandingen. - Påfør en orange skygge (jeg brugte skønhed fra jordens øjenskygge i mandarin) på ydersiden af ​​låget og bland den, hvor den møder den gule. - Sug en fuchsia skygge (jeg brugte Barry M Dazzle Dust # 86 Pink Shimmer) på ydersiden V og crease. - Anvend en lyst lilla øjenskygge (jeg brugte Fyrinnae's Nevermore) på krøllet. - Sæt en lyserød med aqua shimmer (jeg brugte Fyrinnae Arcane Magic øjenskygge i Faerie Glamour) på kransen mellem lilla og pandeben og blander meget godt for at blødgøre eventuelle barske linjer. - Brug nu den samme Fuchsia-skygge, du bruger før, til at blande nogle purpur på låget og pandebenet for at blødgøre eventuelle barske linjer. - Påfør en hvid skygge (jeg brugte den i Sleek Curious paletten) på panden til at fremhæve. - Brug MAC 219 blyantpensel, fej en mat mørkblå skygge (jeg brugte den i slanke Bohemian-paletten) på den yderste nedre lashline. - Brug en MAC 219 blyant pensel, fej en lysere, men lysere blå skygge (jeg brugte den i Sleek Curious paletten) på den midterste nedre lashline og bland godt. - Anvend en lyseblå skygge med MAC 219 (jeg brugte den i Essence Quattro Eyeshadow palette i Party Animal) på den indvendige nederste lashline og bland den, hvor den møder de gule og mørkere blå nuancer. - Brug en sort blyantforing (jeg brugte Pupa True Eyes eyeliner-blyant i sort) line dit låg og vinge det. - Påfør en grøn blyantforing (jeg brugte Prestige Eyeliner-blyant i Kiwi) på vandlinjen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære