loader
bg-category
Produktanmeldelse: Iceberg White Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Isbjerget Hvid Mærke: Isbjerg Størrelse: 30ml Pris: €27.00

Hvad jeg kunne lide: - Sød frugtagtig blomsterduft med en woody base - god sillage - flasken

Hvad jeg ikke kunne lide: - forudsigelig og uoriginal - kort opholdskraft

I fjor lancerede Iceberg, det italienske luksus sportswear mærke, den feminine version af deres mænds brændende is duft: Iceberg White. Iceberg White er designet til selvsikker kvinder, der får et indtryk hver gang de går ind i et rum, og er inspireret af isbjergetes renhed, styrke og glans og spiller på kontraster som ild og is.

Så forestill mig min skuffelse, da Iceberg White viste sig for at være bare en anden sød frugtagtig blomsterduft med en woody base. Gabe. Skal vi virkelig brug for en anden? Nej, men vi fik det alligevel. Så, hvordan lugter det?

Duften åbner med en frisk burst af citrus og grapefrugt sukkerbelagt med en dukke af saftig pære. Snart er denne aftale, men ikke dens sødme, erstattet af et blomstert hjerte af pæon og violet. Deres duftende aroma er imidlertid henvist til baggrunden. Det er den søde hindbærnektar, der skinner på dette stadium.

Endelig mindskes sødheden i drydown, som vetiver og musk gør deres udseende. Det giver parfume en mere sensuel stemning, men undlader at gøre det interessant. Det er for forudsigeligt at gøre det. Iceberg Hvide lugter dejlige, men mangler originalitet. Det er en duft du har lugtede i de sidste 10 år. Det er ikke noget nyt.

Der er værre. Duft er trods alt subjektivt og ikke alle kan være interessante i en original skabelse. Men alle vil have deres duft til at vare mere end 4 timer på huden. Og denne gør det ikke. Sillage er dog ok. Isberg Hvid forbliver ikke for tæt på huden, men vil heller ikke genere dem omkring dig. Det er ret uofficielt.

Tilgængelig på: Iceberg butikker

Resumé Iceberg White Fragrance er en sød frugtagtig blomsterduft med en woody base. Selv om det lugter dejligt, er det forudsigeligt og uoriginalt, og det holder ikke engang så lang tid på huden.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer