loader
bg-category
25 dages skønhed: te gaver til at øge hud sundhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis de skønne guder skulle fortælle en drink den ultimative skønhedselixir, ville grøn te vinde ved et jordskred. Dens høje koncentrationer af polyphenoler (antioxidanter, der neutraliserer celleskader) gør det til en naturlig anti-ager, der hjælper med at reparere huden og beskytte mod solskader. Det er også antiinflammatorisk, hvilket hjælper med at forhindre mange hudforhold, der skyldes betændelse, såsom akne, rosacea og ja, rynker og misfarvning. Alt dette og det smager godt! I år giver du skønhedens og afslapningens gave med disse tegaver, der er gode for dig både ind og ud.

Big T NYC Couture kollektion gave sæt, $ 65

Big T NYC grundlægger Theresa Krier blev inspireret til at skabe organisk "couture tea" efter at have noteret modellerne backstage i New York Fashion Week behov for en ikke-opblussende drikke løsning, der ville holde dem hydreret, fokuseret og glødende. Premium te gave sæt indeholder en mini krukke af hver smag: en sort te, hvid te og grøn te, alle med unikke noter af ting som rose, kirsebær, goji bær, kanel og vanille. En overdimensioneret metalinjektionsanordning udrunder perfekt gourmetteoplevelsen. Prøv dem varme eller iced - de er lækre enten.

PANATEA Ceremonial Grade Matcha Green Tea Set, $ 59

Matcha te er grøn te i pulverform, hvilket gør det stærkere både i smag og antioxidant-værdi, da du drikker hele bladet i stedet for blot at udtrække smagen. Dette sæt leveres med alt, hvad du behøver for fuldt ud at opleve den gamle japanske te: matcha, en måleskål, en glasskål og en visp.

Davids te Den nordiske krus, 23 dollar

Løst blad te er fantastisk, men nogle gange er de små papirfiltre lidt rodet. Denne krus, der fås i et par festlige designs, leveres med en rustfrit stål infusionsindsats, der sidder lige inde i kruset, hvilket gør det ubesværet at løbe løst blad. Den leveres også med et keramisk låg, så du kan dække det og holde din drikkepipning varm, da den går.

25 dages skønhed:

Dag 23: Makeup tilbehør til børn

Dag 22: Øjenskygge Paletter Under $ 50

Dag 21: Gavekrem til håndcreme

Dag 20: Gaver til Manicure Junkie

Dag 19: Bedste af Skønhedsværktøjer

Dag 18: Klassisk hudpleje

Dag 17: Te Gaver til at øge hudens sundhed

Dag 16: Gaver af guld

Dag 15: Gaver til Lash Pro

Dag 14: Fruity Beauty

Dag 13: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge

Dag 12: Gaver til mænd

Dag 11: Fragrance Sets for en sweet-smelling 2015

Dag 10: Røde neglelakssæt

Dag ni: Sminkesæt til det perfekte røgfyldte øje

Dag otte: Det bedste af naturlig skønhed

Dag Seven: Neglepakker under $ 20

Dag seks: Pebermynte godbidder

Dag fem: Luksus skønhedsgaver

Dag fire: Duftende Holiday Candles

Dag tre: Luxe badning

Dag to: Læbestift Stocking Stuffers Under $ 15

Dag 1: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer