loader
bg-category
Sådan ansøger du selv-tannere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har en skøn hud og jeg omfavner det. Det er smukt. Det er sundt. Det er naturligt. Ikke alle er glade for at være blege, og det er sikrere at have en solbrænding ud af en flaske end at solbade eller bruge solbriller, der kan forårsage kræft og for tidlig aldring. Men nogle gange kan en selvstændig tanner gå galt forkert, og du kan ende med streger eller forskellige farvede kropsdele! Ikke et godt udseende, er det? For at undgå at det sker og få en god, selv tan, følg disse trin:

Exfoliate

Start med at eksfolere i bruseren. Dette fjerner alle de døde hudceller på overfladen, der kan forårsage ruhed og skabe en jævn og jævn overflade til selvstændig applikation. Vent, indtil rummet er afkølet, før du påfører din solbrændsel.

Bær stramt tøj

Når du anvender selvudsmykning, skal du bære stramt tøj, der viser alle de dele af din krop, du vil have brun. For eksempel, hvis du vil forbrænde hele din krop, skal du bære en bikini, mens hvis du kun vil tynde dine ben og arme, kan du bære en ærmerøs top og shorts. Men uanset hvad du beslutter dig for at bære, undgå tøj lavet med nylonfibre eller tanneren vil plette dem permanent.

Brug handsker

Medmindre du vil have dine hænder langt mørkere end din hud (det vil tage et stykke tid at få dem tilbage til deres naturlige skygge), skal du altid bære handsker ved anvendelse af selvstændig tanner. Hvis du ikke vil bruge handsker, skal du straks bruge lotionen og vaske dine hænder ofte (ca. hvert 5. minut).

Ansøgning

Start med dine ben og arbejde dig op til din krop, husk at gøre din torso inden dine arme. Til bagsiden kan du enten bede nogen om at hjælpe dig, eller du kan bruge en svampebørste. Påfør tanneren let på ankler, fødder, albuer, knæ, nakke og ansigt, da du ikke vil have farven for mørk i disse områder. For at undgå stribning skal du anvende selv-tanner lotion ved hjælp af cirkulære bevægelser og pas på ikke at gå glip af nogen pletter!

Lad det tørre

Når du har påført selv-tanneren, lad den tørre i mindst 10 minutter eller længere, før du lægger på nogle løse tøj. Gør heller ikke noget, der får dig til at svede i mindst en time. Det er fordi sved kan forårsage streaking.

Brug solcreme

De fleste selvstændige tannere på markederne indeholder ikke solcreme og undersøgelser viser, at DHA, den aktive ingrediens afledt af sukker, der anvendes i disse typer produkter for at mørke din hud, gør det mere modtageligt for skade på frie radikaler. Afhængigt af denne grund skal du altid anvende selvdanner natten om du kan og aldrig forlade huset uden at anvende solcreme først.

Har du nogle ekstra tips om, hvordan du bruger selvkørende?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære