loader
bg-category
Sådan blev en kvinde fuldstændig forladt sin acne ved hjælp af denne all-naturlige ingrediens

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er nemt at klassificere acne som et problem, som kun teenagere står over for, men det er bare ikke sandt for mange kvinder. Ifølge Journal of American Academy of Dermatology, 54 procent af kvinder i alderen 25 eller ældre beskæftiger sig med voksen acne. Mens tallene tyder på, at mere end halvdelen af ​​den kvindelige befolkning kæmper med pinlige bumser og pletter, føles det stadig som et meget personligt problem, der får dig til at skjule dit ansigt fra resten af ​​verden. En Reddit-bruger, der siger, at hun prøvede alt under solen for at helbrede hendes ansigts seborrheic dermatitis, siger, at hun endelig fandt en kur, der fjernede hendes acne og overraskende var det noget du kunne finde i dit køkkenskab.

Reddit bruger sebdermhoneycure offentliggjorde et nyttigt tip på webstedet om at bruge rå honning til at helbrede hendes voksne acne efter flere måneder med at prøve traditionelle metoder (herunder at bruge en steroidcreme, der er ordineret til hende af hendes hudlæge). Hun siger, at cremen næsten hjalp hendes aggressive acne op, men da ville det komme ret tilbage, men endnu mere aggressivt: "Jeg gjorde det tre gange, og så var det ude af kontrol. De hvide pletter du ser i det første billede er ikke flager (endnu), de er blærer. Min hud var vred og kløende og bare ikke har det længere. "

[B & A] Jeg helbrede ansigtsseborreisk dermatitis ved hjælp af en rå honningsmaske! fra skincareaddiction

Efter at have lavet sin egen forskning, herunder at finde en lille undersøgelse, der hævdede 30 ud af 30 af deltagerne var i stand til at helbrede deres voksne acne ved hjælp af honning, siger sebdermhoneycure, at hun skifter til denne helt naturlige løsning. "Efter vask med mildt rengøringsmiddel masserede jeg et tyndt lag rå honning i det berørte område og forlod det i tre timer, simpelt som det. Jeg forventede at hader det, men så længe mit hår blev bundet tilbage, følte det sig ikke så ubehageligt som det lyder. Og jeg må slikke mine fingre efter at have anvendt det! ", Skrev hun.

På bare fire uger siger hun, at hun var i stand til at genoptage sit normale liv og sige farvel til den aggressive acne, der plagede hende. "Jeg kan ikke tro, hvor hurtigt og relativt smertefrit dette fungerede. Jeg sætter det her i håb om, at det hjælper en anden, da jeg har søgt denne under mange gange for at få råd, "tilføjede hun. "Jeg planlægger at fortsætte behandlingen hver anden eller hver tredje dag, indtil alle spor af seb-derm er væk, og derefter at fortsætte hver uge i seks måneder, som undersøgelsen viser, for at forhindre den i at komme tilbage."

Men er rå honning en surefire måde at helbrede voksen acne? Vi bad Campbell, CA, dermatologen Amelia K. Hausauer, MD, om at afveje fordelene ved honning, og ifølge hende, selvom honning har sine fordele ved behandling af sår, er det ikke noget, hun vil anbefale til patienter, der beskæftiger sig med voksen acne . "Der er meget lidt videnskabelig litteratur, der vurderer honning som en direkte behandling for acne. Undersøgelser viser, at honning har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, men ikke mod P. acnes, de bakterier, der vides at være involveret i udviklingen af ​​acne. Bemærk, fordelene ved honning er kun, hvis det er rå, uforarbejdet og uopvarmet. "

"Heldigvis har vi mange effektive, videnskabeligt støttede behandlingsmuligheder for acne, der minimerer aktive akne eller ardannelse," tilføjer Dr. Hausauer. "Jeg bruger en kombination af aktuelle og systemiske lægemidler, peeling, lasere og mikronedling med eller uden blodplade-rig plasma (en komponent af dit eget blod rig på vækstfaktorer) til behandling af mine patienter, som har brug for en levedygtig løsning til deres acne."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære