loader
bg-category
Produktanmeldelse: Sunsilk Co-Creations Volume Al Massimo Shampoo Teddy Charles

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Co-Creations Volume Al Massimo Shampoo Mærke: Sunsilk Størrelse: 250ml Pris: €2,29

Fra emballagen: Den langvarige volumiserende virkning begynder fra roden. Den ultralette formel med Micro-Polyfibre Complex styrker og nærer håret fra roden for at give håret en naturlig volumiserende effekt.

Hvad jeg kunne lide: - Rigtig konsistens, hverken tyk eller løbende - Renser håret godt og efterlader dem rene og skinnende - blid, irriterer ikke huden - lækker sød frugtagtig duft - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - giver ikke meget volumen - dens volumerende virkning varer kun et par timer

Mit hår er så fladt som en pandekage. Har altid været. Så når Sunsilk udgivet et nyt volumiserende sortiment i samarbejde med den berømte frisør Teddy CharlesJeg vidste, jeg var nødt til at prøve det. Jeg afhente den voluminerende shampoo, kaldet Volumen Al Massimo (maksimalt volumen) i Italien, som er en smuk perlefarvet hvidfarve og har en god konsistens, der hverken er løbende eller for tyk.

Lad mig starte med at sige, at jeg ikke havde forventet meget volumen. Der er kun så meget en voluminerende shampoo kan gøre. De arbejde takket være befugtningsmidler (i dette tilfælde Trehalose), der tiltrækker fugt fra miljøet ind i håret. Dette gør hårstrengene svulmer, hvilket hjælper håret ser tykkere og fyldigere ud. Men denne shampoo skuffede endda mine realistiske forhåbninger. Det gav mit hår noget volumen, men kun meget lidt.

Dem, der i modsætning til mig bruger nogle tunge stylingprodukter, kan få bedre resultater fra denne shampoo. Det skyldes, at disse produkter indeholder ingredienser, som kan opbygge håret, hvilket gør det fladere. Denne shampoo, takket være dens blid men effektiv blanding af overfladeaktive stoffer - Natrium Laureth Sulfat (ikke forveksles med sin hårde kusine Sodium Lauryl Sulfate), Natrium C12-13 Pareth Sulfat og Cocamidropopyl Betaine - fjerner det nemt, samt overskydende olie og snavs, forlader håret rent og blødt.

Samlet set har jeg blandede følelser om denne shampoo. Jeg kunne godt lide at det gjorde mit hår rent og skinnende og den søde frugtagtig duft er bare lækker og ret langvarig. Mindre langlasting er i stedet den bind. Det giver ikke meget i første omgang og kun det varer i et par timer alligevel. Jeg vil sige, at dette er en stor regelmæssig shampoo til ugentlig brug (og hvis det var blevet forfremmet som det, ville det have givet det en højere rating), men som en volumiserende en, er det bare gennemsnitligt.

ingredienser Aqua, Sodium Laureth Sulfat (A), Natrium C12-13 Parethsulfat (B) *, Cocamidropropyl Betain, Trehalose, Carbomer, Dimethiconol, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Opløseligt Kollagen, Parfum, Natriumchlorid, Syntetisk Fluorphlogopit, Natriumsulfat, Magnesiumchlorid, Chlorphenesin, TEA-Dodecylbenzensulfonat, TEA-Sulfat, Triethanolamin, Natrium Laureth Sulfat (B) *, Citronsyre, Natriumhydroxid, Natriumcitrat, Adipinsyre, Glycoldistearat, Tinoxid, Titandioxid, Dinatrium EDTA, DMDM ​​Hydantoin, Natriumbenzoat, Methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, methylparaben, magnesiumnitrat, geraniol, limonen, linalool, CI 77891. * Se produktionskoder.

Tilgængelig på: supermarkeder og apoteker

Resumé Sunsilk Co-Creations Volume Al Massimo Shampoo renser håret godt og efterlader det rent, blødt og skinnende. Det giver dog meget lidt volumen, som kun varer i et par timer.

Bedømmelse: 3/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære