loader
bg-category
Denne daglige produkt er den første af sin slags at starte på Sephora

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du går til Sephora til dit fundament, læbestift, øjenskygge, børster, parfume osv., Hvorfor så ikke også dit tilbehør? Men vi taler ikke sminkesække eller hårklip her - dette produkt er det første af sin art at lancere hos forhandleren. Fra og med i dag kan du nu finde glas bkr flasker på Sephora.com, hvilke celebs som Jennifer Garner og Gisele elsker absolut, og det gør vi også. Min tankegang er: Hvis du grænser op med din vandflaske og ønsker en i hver farve, er du måske mere tilbøjelig til at bruge den (og fortsætte med at genopfylde den). Synes logisk rigtigt?

Det interessante ved dette partnerskab er, at Sephora og bkr kigger på disse vandflasker som en "skønhedskrævende" snarere end blot noget at huse din H2O. Ræsonnementet kommer fra det videnskabelige bevis på, at at drikke den rette mængde vand til din kropstype kan have direkte virkninger på hudens udseende og helbred ved synligt at plette det, minimere udseendet af fine linjer og rynker og reducere tørhed, sløvhed og irritation. Og skønhedsfordelene ved at drikke masser af vand går også langt ud over dit ansigt ved at hydrere og nære dit hår og negle og mindske udseendet af cellulite og blodårer på din krop.

Rul gennem for at kigge på nogle flere af vores favorit bkrs-glade shopping!

Et indlæg delt af bkr (@mybkr) på

Et indlæg delt af bkr (@mybkr) på

Introduktion til Doki Doki Collection: inspireret af den søde, den hyggelige og lyden, som alle menneskelige hjerter gør, når vi elsker. Køb linket i vores bio. . . . . . . . . . . . . . . . #thenewbkr #water #waterbottle #bottle #new #newcollection #bkr #mykrkr #ilovemybkr #bkrgirl #eco #ecobeauty #beauty #cute #pinterest #fruit #adorable #bottle #cute #cutebottle #kawaii #dokidoki #kawaiigirl #kawaiidesu #kawaiianime #kawaiiness #kawaiishop

Et indlæg delt af bkr (@mybkr) på

Et indlæg delt af bkr (@mybkr) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer