loader
bg-category
Det nye LUSH-produkt, der skifter dit bad til gelé

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opkald alle Lushies-bad bomben, vi har kendt og elsket i årevis, får en super sjov ny søskende: Jelly Bomb. Denne trendy (og gooier) badebombe er en helt ny innovation fra det kult-foretrukne mærke og er lavet af tang, der fortykker dit badvand for at give det en næsten gelélignende konsistens (nej, det ligner ikke et stykke frugt fast i en Jello Skimmelsvamp).

Tanget-pakket med en overflod af god-til-din-hud mineraler blandet med Bombs 'basiske ingrediens af natriumbicarbonat, hjælper med at blødgøre din hud, som du bader for en ultra-luksuriøs oplevelse. Men som du forsøger at slappe af, ved jeg hvad du vil tænke: Vil det ikke tilstoppe drænet? Brandet siger, at det ikke vil, så indtil vi kan prøve det selv, tager vi deres ord for det.

Selv om disse nye bomber kun er tilgængelige i Storbritannien i øjeblikket (vi er bummed også), siger brandet, at fire af dem er "foreløbigt planlagt at blive frigivet" i Nordamerika i efteråret og vil detailhandle for $ 9 hver (billedet nedenfor med uret): Dark Arts (kanel og krydderi, perfekt til vinteren); Marmalade (appelsin og grapefrugt); Den store søvn (lavendel og kamille; god til afslapning før sengetid); og grøn kokosnød (tropisk).

På varemærkets britiske hjemmeside skriver produktopfinder Jack Constantine: "Jeg er altid meget interesseret i det, vi kan skabe i form af teksturer og farver i vandet. Det handler om at skabe noget, der er lidt skuespil og er unikt, mens beholder fordele til huden. " Nedenfor får du et indvendigt kig på de nye Jelly Bombs fra Constantine selv.

Tjek tekstur på disse nye kosmetiske opfindelser "gelébomber" 😳 tag en online i dag @lush 🛁💣 #lush #lushie #bathbomb #lushaddict #lushlife #jellybomb #asmr #asmrslime #slimeasmr #slime #lushexclusive

Et indlæg delt af Jack Constantine (@doubtfulsound) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære