loader
bg-category
4 nemme måder at vinterbeviske dine negle på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er du frygtelige smertefulde, krakkede cuticles og patchy tør hud fra november til marts? Det behøver ikke at være sådan! Sådan forstår du dine negle for mere komfort - og smukkere hænder.

1. Exfoliate & fugt dine hænder

Huden på dine hænder tager et alvorligt slag i de koldere måneder. Mellem overindulging på globs of hand sanitizer for at forhindre forkølelse, og den pludselige (og alvorlige) temperaturfald er det uundgåeligt, at vores hænder bliver uhyggeligt tørre. For smukke, manicure-klare negle, skal du starte med en god base med sunde hænder. Begynd med at bruge en kropsskrub til at fjerne enhver tør hud.

L'Occitane Shea Butter One Minute Håndskrubbe, $ 24,virker ved at eksfoliere døde hudceller væk samtidig med at nærende hænder med druemusolie og sheasmør. Bagefter glat på en tung håndkrem. En god mulighed er Body Shop Almond Hand og Nail Cream, $ 20,hvilke betingelser negle under bløde pletter. Til baby-bløde hænder, slather på denne creme før seng og læg hænder i tykke bomuldshandsker for bedre absorption.

For at undgå fremtidig tørhed skal du bruge gummihandsker, når du vasker op og varme vanter for at holde det bitre vejr fra at zappe fugt fra dine hænder.

2. Hydrater dine cuticles

Intet ruinerer en smuk ferie mani end split cuticles og flaking fingre. For ekstra hydrering i dette delikat område, prøv Formel X Quench To-Go Cuticle Balm Stick, $ 14,eller Lauren B. Nail and Cuticle Balm, $ 30. Disse balsamstifter er perfekte til on-the-touch touch-ups, når du føler dig ekstra tør. For et let hjemmehjælpsmiddel skal du blot suge dine negle i varmt vand i et par minutter og forsigtigt gnide olivenolie på dine negle og kniplinger før sengetid. For at undgå eventuelle yderligere skader, husk ordet "orange"! Skær aldrig cuticles; Du skal blot skubbe dem tilbage med en træ-orange pind i stedet for at undgå eventuelle grimme infektioner.

3. Lad dine negle trække vejret

Det er sæsonen, der skal fyldes med vampyrrødt, glitter eller guldpoleret - hvilket giver vores negle ingen pause. Mørke farver og slibende overtræk tørrer negle, som let kan føre til brud og revner (og pletter). Dette ødelægger helt vores base for en anden sjov mani! For at nix neglebeskadigelse, giv dine negle en hurtig pause fra de hårde poleret og sørg for ikke at vælge eller bide dem imellem polske forandringer.

4. Undgå ikke-acetone polske fjernere

Vælg altid ikke-acetonbaserede neglelakfjernere, når du forsøger at skubbe poleret af. (Acetone er en hård kemikalie, der tørrer dine dårlige negle dybt!) Coat hvert negle med en forstærket basecoat for at forsegle i fugt og beskytte mod elementerne. Julep Oxygen Nail Treatment, $ 18, giver hver negle mere gennemtrængelighed for ilt, hvilket gør dem stærkere, glattere og mere modstandsdygtige over for den hårde årstid.

Relaterede artikler:

The Great Cuticle Debat: Er det bedre at trimme eller skubbe?

Dine kolde vejrskønsproblemer, løst! De bedste produkter til at styrke dine negle

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer