loader
bg-category
Produktanmeldelse: Barry M Super Soft Eye Crayon i Matt Pink

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Super Soft Eye Crayon i Matt Pink Mærke: Barry m Pris: £3.95

Fra Barry Ms hjemmeside: Ekstra blød formulering med en tykkere applikation, der hjælper med at skabe det smokey eyed look. Fås i 5 skinnende nuancer og nu også i 5 matt farver!

Hvad jeg kunne lide: - Lys skygge med en mat finish - meget pigmenteret - Cremet tekstur - glider glat, ingen slæbning - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - varer ikke hele dagen, medmindre du bruger det med en primer

I det forløbne år synes jeg at have udviklet en besættelse med farvede eyeliners, men jeg havde aldrig prøvet en matte før. Ikke alene er de svære at komme forbi, men det meste af tiden giver pigmenteringen meget at ønske. Så du kan forestille dig, hvor glad jeg var, da jeg havde mulighed for at prøve Barry M Matt Super Soft Eye Crayon.

Farven jeg har er Matt Pink og det er en lys Barbie pink skygge med en mat finish. Pigmenteringen er fantastisk, og kun en swipe er nok til at få en uigennemsigtig linje. Selvfølgelig vil en sådan skygge (og de andre nuancer i rækken være lige så farverig og levende) ikke appellere til alle, men hvis du ikke er bange for farve eller bare vil tilføje en farverig pop til dit udseende, bør du Overvej denne eyeliner.

Pigmenteringen er ikke den eneste gode ting ved denne søde og knuste blyant. Jeg elsker også tekstur. Det er så cremet og glider glat. Ingen trækker eller trækker i huden med dette. 🙂 Desuden gør den også en temmelig god øjenskygge base, der ville gøre farverne på toppen virkelig pop.

Med hensyn til opholdskraften holder eyeliner 6 timer på mine lidt olieagtige låg uden primer. Jeg bærer altid en, selv når jeg bruger den som en farvet base (jeg bruger farvet base for at gøre nuancer mere levende, for ikke at forbedre deres opholdsstyrke), så det gør mig ikke bekymret. Og i betragtning af, hvor billige disse er, og hvor sjældne det er at komme på tværs af nogle lyse, matte eyeliners, er de værd at hver øre, selvom de ikke varer hele dagen uden en primer.

Resumé Hvis du leder efter en lys matt eyeliner, der er pigmenteret, cremet og billig, så giv Barry M Matt Super Soft Eye Crayons et forsøg. De dobler også op som eyeshadow baser, men har brug for en primer for at få dem til at holde hele dagen.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære