loader
bg-category
Hudpleje Tip: Glem ikke halsen!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg vil aldrig glemme den første gang jeg tog til Paris. Den smukke arkitektur, de mundvandende kager, den romantiske gåtur langs Seinen om natten ...

Da jeg spadserede gennem sine mange rues og boulevards, kunne jeg ikke lade være med at bemærke, at hver parisisk kvinde jeg så havde iført et tørklæde. Dengang troede jeg, det var bare en fashion statement.

Nu ved jeg, at det er en af ​​deres bedst bevarede anti-aging hemmeligheder. Et tørklæde får en kvinde til at se chic uden at give hendes hemmeligheder - hendes virkelige alder - væk.

Intet giver det lille nummer væk hurtigere end din nakke. Det går hurtigere end dit ansigt (eller resten af ​​din krop for den sags skyld).

Hvorfor?

Tynd hud og eksponering for elementerne. Det er en dødelig kombination. Lad mig forklare.

Hvorfor er halsalderen hurtigere end resten af ​​kroppen?

Huden på din nakke er anderledes end huden på resten af ​​din krop, medfølger ansigt:

  • Hudens hals er tyndere og så mere delikat.
  • Hudens hals har færre melanocytter: de er cellerne der producerer melanin, vores naturlige forsvar mod UV-stråler.
  • Huden på din hals har også færre talgkirtler: de pumpe sebummet, der holder din hud naturligt blød og fugtet.

Din nakke kan ofte ikke producere alle talg og melanin, som den har brug for til at møde elementerne, såsom de hårde vintertemperaturer og flammende sommervarme, den er udsat for hele året rundt. Derfor det er meget mere tilbøjelig til sol og miljøskader det gør det alderen meget hurtigere.

Udvid altid din hudpleje rutine til din nakke. Hvis du ikke gør det, vil det give din virkelige alder væk! Klik for at Tweet

Hvordan kan du holde din hals så ung og smuk?

Det er meget nemmere end du synes, smukke.

Alt du skal gøre er at udvide din sædvanlige hudpleje rutine til din nakke også.

Når du renser dit ansigt, skal du også rense din nakke. Når du anbringer toner på dit ansigt, skal du også klappe nogle på din hals. Gør det samme med serum, fugtighedscreme, solcreme og alt andet du bruger.

Det tager kun et par sekunder og giver din hals alt det, der skal føles og ser bedst ud.

Skal du investere i en hals creme?

Nix. Der er ikke behov for at bruge en lille formue på cremer og serum specielt designet til nakke.

Hvis du kommer på tværs af en, du kan lide og vil bruge den, skal du gå videre. Men der er virkelig ingen forskel mellem en halscreme og en ansigtscreme. Ingredienserne, der nærer huden, såsom blødgørende olier, hydratiserende hyaluronsyre og anti-aging vitaminer, er de samme for alle former for produkter.

Bare find en formel du kan lide og anvende den over hele dit ansigt og hals.

Bundlinjen

Næste gang du anvender din hudpleje rutine, glem ikke din nakke. Hvis du gør det, vil det hævne sig og forråde din virkelige alder til verden (eller værre vil det få dig til at se endnu ældre ud!)

Tager du godt på din hals? Bruger du dine favorit ansigtsprodukter eller foretrækker du at bruge noget specielt designet til dette sarte område?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære