loader
bg-category
Hvad du bør vide, før du køber en anden flaske vitamin D

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mange mennesker - selv inkluderet - er blevet diagnosticeret som "D-vitamin mangelfuld" af deres læger, især da forskningen om vitaminet og dets virkninger på det generelle helbred er vendt op på en stor måde i løbet af det sidste årti. Jeg bor i Florida, "The Sunshine State", og jeg kan stadig ikke producere nok D-vitamin alene til at opfylde standarderne for godt helbred, så hvis du er en nordlig, og du ikke har haft en rutinemæssig blodprøve til Kontroller dette i et stykke tid, du vil muligvis lave en aftale.

Og på grund af denne udbredte mangel er det alt for almindeligt i dag, at lægerne ordinerer vitamin D-tilskud til deres patienter for at øge deres niveauer, hvilket er vigtigt for at opretholde sunde knogler og tænder, opbygge muskler og beskytte din krop mod mange truende sygdomme som f.eks. som kræft og diabetes.

Instituttet for Sundhed anbefaler en minimumsdosis på 600 IE om dagen, men nogle eksperter siger, at du har brug for endnu mere end det, selvom for meget kan være farligt. Men selvom doseringen du tager er af største vigtighed, offentliggøres nye undersøgelser i American Journal of Clinical Nutrition antyder, at en type vitamin D (D3, fundet i fisk, æg og beriget mælk) er meget mere effektiv end den anden (D2; fundet i svampe).

Forskere fra University of Surrey i England studerede 335 kvinder mellem 20 og 64 år i løbet af tre måneder for at bestemme virkningerne af vitamin D2 eller vitamin D3, der blev leveret i deres mad, eller ingen af ​​de to. Deltagerne fik blodprøver til at starte, hvilket gav forskerne en basislinje for deres D-vitaminindhold, og så igen halvvejs igennem hele undersøgelsen og i slutningen. Resultaterne viste, at de kvinder, der spiste maden beriget med vitamin D3, havde signifikant højere niveauer af vitaminet i deres blod.

Undersøgelsesforfatter, Laura Tripkovic, PhD, fra University of Surrey i England, sagde i en pressemeddelelse: "Vores resultater viser, at D3 er dobbelt så effektiv som D2 i at hæve D-niveauer i kroppen." Så hvis du skal forstyrre at tage vitaminet i første omgang, hvorfor ikke sørge for at det er den mest effektive?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære