loader
bg-category
4 rigtige kvinder på hvorfor de fik fyldstoffer og hvad de ønsker de vidste først

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Plumpede læber og udtalte kindben har i mange år været en Hollywood-skønhedsstykke, men ikke hver starlet var naturligvis velsignet med de smigrende træk. Faktisk har de fleste berømtheder vendt sig til kosmetiske behandlinger i årtier for at opnå det fejlfri udseende. Og ærligt, kan du bebrejde dem? Med fyldstoffer som Restylane Refyne og Restylane Defyne På markedet kan Hollywoods elite føje lyd til deres ansigter, hvilket resulterer i mere udtalte træk eller et overordnet, smukt udseende - tale om en nem løsning.

Men mens alt dette lyder godt, kan det stadig være skræmmende at endelig krydse over den kosmetiske tærskel til fyldstoffer. Så vi stillede fire fyldstofvenlige kvinder om deres personlige erfaring med behandlingen, så du ved præcis, hvad du kan forvente, hvis du nogensinde vælger at bestille den dermatologistiske aftale.

JoAnn, 56

Hvorfor ønskede du fyldstoffer? "Jeg fik fyldstoffer, fordi jeg havde meget slynger omkring mine kinder og mund, hvilket resulterede i parentes omkring min mund. Lægen lægger fyldstoffer i mine øvre kinder og også mine templer. Kindinjektionerne skulle hjælpe med at sænke. Han fortalte mig også, at når du bliver ældre, bliver dine templer hule, og fyldstoffer får dig til at se yngre ud, så jeg fik ham til at gøre det også. "

Hvad ønsker du, du havde kendt først? "Jeg ville ønske, jeg havde vidst, hvor meget jeg gerne vil have resultaterne! Jeg ville ønske jeg havde gjort det før. Men jeg ville ønske, jeg havde undersøgt flere læger til at gøre proceduren. Generelt var jeg glad, men først følte jeg at et af mine templer så ud som om det havde mere fyldstof end det andet. Det ser selv nu ud, men det er nok på grund af tiden. Jeg nævnte det til lægen, og han gjorde ikke noget ved det undtagen at fortælle mig måske, at det ene tempel havde brug for mere injektion. Jeg følte, at han burde have givet mig mere fyldstof til selv det, hvis han var enig med mig. Alt i alt er det vigtigt at virkelig undersøge læger. "

Amy, 45

Hvorfor ønskede du fyldstoffer? "Jeg får fyldstoffer et par gange om året. Jeg er 45 og vil ikke se det! Jeg har et langt, smalt ansigt, og det hjælper mig til at se mere fuld og mere ungdommelig under mine øjne og i min hage og mine templer. Og nu har jeg nogle alvorlige kindben! Intet der ser falsk ud; bare en bedre version af mig. Jeg spiser igennem det, selvom det er nødvendigt at få det hvert par måneder. "

Hvad ønsker du, du havde kendt først? "At jeg ville have brug for det mere end to gange om året. Det er dyrt, men ærligt, jeg vil hellere have mit fyldstof end et nyt outfit. Jeg er også en bløder og jeg svulmer, så en lille ansvarsfraskrivelse ville være en god ting. "

30. juni

Hvorfor ønskede du fyldstoffer? "Tidligere i år begyndte jeg at bemærke en skygge omkring min mund (parentes / marionette linjer), og det begyndte virkelig at genere mig. Mere end linjer omkring mine øjne følte jeg, at det var det største tegn på aldring for mig. Min mor og alle mine tanter har den samme skygge omkring munden. En dag møder jeg en ven på Dr. David Shafers kontor, og på en eller anden måde blev samtalen til "Min mor har denne linje, og jeg begynder at se det også ..." Han brugte Juvéderm Vollure på mig, og det er blødt og meget formbart .”

Hvad ønsker du, du havde kendt først? "Jeg tror, ​​at alle er meget spændte på at få behandlinger, men de ved ikke, hvor naturlig det kan se ud. Hvis det er en ting, jeg vil fortælle folk, er det at gøre deres forskning, når det kommer til at finde en læge. "

[Ansvarsfraskrivelse: Juni arbejder med Allergan]

Jennie, 37

Hvorfor ønskede du fyldstoffer? "Jeg fik fyldstoffer til at forbedre mine læber for et mere udseende og til at blødgøre mine nasolabiale folder. Jeg valgte New York plastikkirurg Stephen Greenberg, MD, for hans ekspertise og viden om de forskellige fyldstoffer på markedet og den sort, han bruger på sit kontor. "

Hvad ønsker du, du havde kendt først? "Jeg ville ønske, at jeg vidste at undgå at tage aspirin i de få dage, der førte til min injektion. Jeg får rigtig dårlig hovedpine ret ofte, så jeg tager næsten daglig aspirin. Jeg indså ikke første gang, jeg planlagde mine injektioner, at jeg skulle nævne dette, men jeg fandt senere ud af, at aspirin kunne øge risikoen for blå mærker. Med det sagde Dr. Greenberg, at jeg følte mig meget behagelig og var meget mild i hans tilgang, og det glæder mig at sige, at jeg slet ikke blåste. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære