loader
bg-category
Juicing: Fire regler til at følge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Blanding, blanding, blanding

De fleste juicers fjerner massen helt, men det er her fiberen lever, som kan hjælpe dig til at føle dig fyldigere længere. Så hvis du har mulighed for at vælge juice i en maskine som Vitamix, som pulveriserer fuldfoder, men stadig holder de gode ting intakte (i stedet for helt at udvinde saften). Eksperterne vi talte med-Susan Blum, M.D., M.P.H., Samantha Heller, R.D. og Lisa Drayer, R.D.-alle anbefaler at få din "juice" i denne flydende form, da det er tættere på at spise hele maden.

MERE: Er et Juice Detox rigtigt for dig?

Slash sukker

Mange købte frugtsaft er fyldt med sukker (og meget lidt faktisk frugt), så drikker en saftblanding lavet af hele frugter er en sundere mulighed end at glugging et højt glas flydende sukker. Men om du køber en presset juice eller gør din egen hjemme, skal du fjerne fra blandinger, der indeholder alle frugt- eller stivelsesholdige varer, advarer Blum. For eksempel: et æble, gulerod og sukkerroerjuice er meget højt i sukker og kulhydrater. Men en ingefær, kale og æblejuice er en bedre blanding til taljen og blodsukkerniveauet, fordi den indeholder grønne og kun en frugtpost. Sukker overbelastning (ja selv fra frugtsaft!) Er mord på huden - det beskadiger kollagen og elastin, byggestenene i fast ungdomlig hud.

Lær sandheden om absorption

Selv om juicing koncentrerer næringsstoffer, er tanken om, at din krop bedre absorberer vitaminer, mineraler og fytokemikalier i juice (som mange juicing advocates tror) måske ikke præcise, fordi der er mange forbindelser som vitamin D eller lycopen, der har brug for fedt at blive absorberet , forklarer Heller. Med andre ord, simpelthen at drikke saften må ikke skære det med hensyn til at give din krop alle de krævede næringsstoffer. Du har brug for andre fødevarerlignende proteiner og sunde fedtstoffer - for fuldt ud at nyde de sunde antioxidanter.

MERE: 10 måder at gøre din måltid sundere

Pump op proteinet

De fleste juice er lav eller helt mangelfuld i protein, hvilket er nøglen til den sunde vækst i dit hår, hud og negle, siger Drayer. Og ud over dit udseende kan det være uheldig for hele din krop at gå uden protein i længere tid: "Når du begrænser kroppens indtag af protein, begrænser du kroppens evne til at fungere optimalt," siger Heller. Hej, midt eftermiddags hjerne tåge! For at bekæmpe dette skal du smide i en scoop proteinpulver, før du blander din saft (Blum antyder risproteinpulver) eller spørg folkene på saftstangen for at tilføje en spiseskefulde jordnøddesmør til din blanding .

QUIZ: Hvilken slags eater er du?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer