loader
bg-category
Jeg har slået blush på mine læber (Laura Mercier Made Me Do It)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis der er en makeup trend, jeg aldrig kom ombord med, er den nøgne læbe. Ja, det er tidløst. Og klassisk. Og død kedeligt! På mig, mere død end kedeligt. Min bleg hud gør mig allerede til at ligne en gådød mest af tiden. Jeg har ikke brug for nogen lipglosses, der giver det en hjælpende hånd.

Laura Mercier Lip Glacé i Blush gør det ikke (phew!). Den lyserøde med brune undertoner og en super skinnende finish gør, at læberne ser ud som om de rødmer naturligt.

Det er en af ​​dem, der næsten ikke er der, min-læber-men-bedre nuancer, der subtilt forbedrer hudens hud. Det er den skinnende finish. Det lyser op mit ansigt, og hjælper mine læber ser lidt større ud.

Blush er fri for shimmers, perfekt til enhver tid, selv kontoret. Men jeg bærer det også om natten. Det ser godt ud, når det er parret med et mørkt og mystisk røgfyldt blik.

Farve udbetaling er bare rigtig. Ikke så ren at være usynlig (er jeg den eneste, der mener, at dyre lipglosses skal ses, eller du smider penge væk?), Men ikke superpigmenteret heller. Du kan altid bygge det op, hvis du vil have mere intensitet.

Og nej det vil ikke få dine læber til at føle sig klæbrige og brutale. Laura Mercier Lip Glacé i Blush har en lidt tykkere tekstur end de fleste glosser, men det føles aldrig klæbrig. Helt komfortabel på læberne, det fugter dem i et par timer.

Derefter forsvinder fugtigheden sammen med farven. Blush er så flygtig som en ... godt, rødme. Det varer så lidt på læberne og fader endnu hurtigere, hvis jeg spiser eller drikker.

Jeg kan ikke være generet til at røre min glans op hvert par timer, så jeg bærer ikke Blush så ofte som jeg gerne vil. Men måske har du mere tålmodighed end mig, og har ikke noget imod det.

Ved du hvad jeg ellers har noget imod? Duften. Det er sukkerholdigt vanille. Alt for sød for min smag. Jeg elsker vanille, men når det er subtilt og sofistikeret. Dette er mere girly og lugter som en af ​​de sirupede celebs duftstoffer. Så ikke min ting.

Heldigvis holder det ikke lang tid på læberne. Jeg lugter kun det, når jeg anvender det (en anden grund til, at jeg ikke rører det op ofte), og så aldrig igen.

BUNDLINJEN

Pro: Naturlig, min-læber-men-bedre skygge; Skinnende finish lyser ansigtet op og gør læberne mere fyldige. Frække men byggbare; Komfortabel, ikke-klæbrig tekstur.

Ulemper: Gennemsnitlig opholdskraft; Duften er for sød for min smag.

Resumé: Laura Mercier Lip Glacé i Blush er en ren, men buildable, my-lips-but-better-shade, der lyser op i ansigtet og gør læberne lidt mere fyldige. Men det varer så lidt!

Pris og ledighed: $ 25 hos Sephora og Space NK

Bedømmelse: 3.5/5

Gave fra min ven Janessa. Affiliate links.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære