loader
bg-category
Victoria's Secret Angel Sara Sampaio afslører, at hun har Trichotillomania

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er sjældent, at berømtheder, modeller og offentlige figurer er brutalt ærlige på sociale medier. De bliver trods alt konstant undersøgt af det, de siger og gør. Når vi kender dette, kan vi ikke undgå at beundre, når berømtheder endelig åbner op om deres personlige liv, især når det kommer til deres daglige kamp. Den nyeste berømthed for at blive virkelige med hendes efterfølgere? Victoria's Secret Angel Sara Sampaio, der netop afslørede, hun lider af en tilstand, der kan føre til hårtab.

Tidligere i ugen bad Sampaio sine tilhængere om at stille hendes spørgsmål via Instagram Stories, et populært træk, som mange berømtheder bruger til at forbinde med fans. Men da en tilhænger quizzed supermodellen på hendes øjenbryn rutine, svarede Sampaio med en større glæde end forventet. "Nå, jeg forsøger ikke at røre ved dem, men desværre lider jeg af trichotillomani og jeg trækker på dem!" Skrev hun. "Så jeg har mange huller i dem, jeg bruger bare en øjenbryn blyant til at udfylde hullerne!"

Ikke overraskende provokerede Sampaio's tilståelse en masse beskeder fra fans, som også lider af lidelsen, hvilket førte Sampaio til at give hendes efterfølgere lidt mere indsigt i tilstanden. "" For dem der ikke ved, hvad det er, er det også kendt som en hårdrejningsforstyrrelse. Det er en impulskontrolforstyrrelse præget af en langsigtet trang, der resulterer i at trække ud af ens hår, "forklarede hun .

Tilbage i ny for en dag med @ victoriassecret

Et indlæg delt af Sara Sampaio (@sarasampaio) den

At behandle hendes trichotillomania-som er defineret som "en mental lidelse, der involverer tilbagevendende, uimodståelig opfordrer til at trække hår fra din hovedbund, øjenbryn eller andre områder af din krop, på trods af at du forsøger at stoppe" Mayo Clinic-Sampaio indrømmet at blive ordineret en medicin kaldet NAC (N-acetylcystein) for at hjælpe med at kontrollere hendes trækimpulser. Mens modellen hævder, at denne medicin har hjulpet, siger hun også, at hendes impulser - som begyndte, da hun kun var 15 - er stadig mildt der. Her er en fuld gennemgang af modelens oplevelse med trichotillomania, reposted på en fans Twitter side:

Sara delte sin historie om at have trichotillomania og sprede en rigtig god besked ♥ ️ pic.twitter.com/N9poDlGWCD

- Angel Sara Sampaio (@MyAngelSaraS) 20. juli 2018

Sampaio er ikke den første Victoria's Secret-model, der åbner op for fans om følsomme, personlige forhold i det seneste. Faktisk tog Candice Swanepoel for nylig til Instagram for at fejre hendes postpartum krop efter at have modtaget kritik af sin nye fysik. Ved at åbne om disse emner fremmer både Swanepoel og Sampaio accept, gennemsigtighed og i sidste ende uddannelse omkring vanskelige emner for deres tilhængere. Og i en sådan filtreret verden kunne vi ikke være mere glade for deres ærlighed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære