loader
bg-category
At spise for meget sukker kan forårsage overdreven ansigtshår hos kvinder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Beklager, sukker, vi er på jer. Udover at være så stor for vores tænder og overordnede sundhed, er du sikker på at være ondskabsfuld.

"Det er ikke overraskende, at sukker ikke er optimalt til din krop og organer," siger Greenwich, CT, dermatolog Kim Nichols, MD. "Hvad er en overraskelse for mange mennesker er, hvor skadeligt det er for deres hud. Det har bogstaveligt talt evnen til at ødelægge det. "

Du kan også lide: Nye FDA-regler går efter en anden fælles fødevareingrediens

Ja, nu skal vi bekymre os om, at vores hud bliver påvirket af de søde ting. Kort sagt, sukker gør et tal på din hud, fordi det ødelægger dit kollagen, hvilket resulterer i udseende af linjer og rynker over tid. Norwalk, CT, dermatolog Deanne Mraz Robinson, MD, siger at se på sukker som at have to hovedvirkninger på huden: "For det første forårsager sukker betændelse og påvirker kvaliteten af ​​collagen negativt gennem glycation." Mens dette udtryk er blevet lidt af et buzz word når det kommer til sukker, siger Dr. Mraz Robinson, at det i grunden er en proces, hvor sukker binder sig til proteiner i kroppen - såsom collagen og elastinfibre - og producerer "avanceret glycation".

Og det er ikke alt. Som Dr. Nichols tilføjer, "Denne avancerede glykation reducerer kvaliteten af ​​byggestenene i huden ved at gøre dem stive og stive, hvilket betyder, at det er et gammelt udseende. Fordi sukker bryder ned din huds elasticitet, hvis du spiser meget af det, så ser din hud ud til at falde. "Den meget positive bivirkning, hvis du skar det ud? "Mange gange ser jeg patienter, der mærker en markant forbedring i deres hud, herunder deres acne eller rosacea, efter en måned at spise sundere", siger New York dermatolog Sapna Westley, MD. "Hvis du kan fokusere på en kost, der drejer sig om lavglykæmiske fødevarer som fuldkorn, nødder og bønner, antioxidanter og fødevarer, der er rige på omega-3s (laks, avocado, olivenolie), kan du stort set eliminere sukker fra din kost .”

Stadig ikke overbevist? Hvis skælende hud ikke var nok, siger Dover, OH, ansigtskirurg David Hartman, MD, at du måske gør noget andet, som vi virkelig ikke kan klare.

"Stort forbrug af simple sukkerarter - især hvide / forarbejdede sukkerarter eller andre sukkerarter, der absorberes meget hurtigt fra GI-kanalen ind i blodbanen - forårsager pigge i insulinproduktion og frigivelse. Kroniske store insulinudslip øger kroppens tendens til at udvikle insulinresistens, hvilket følgelig fører til endnu højere kroniske insulinniveauer, "siger han.

Et af problemerne med et kronisk højt insulinniveau? "Det fremkalder æggestokkene til at producere mere androgen / testosteron, som igen fører til grovere, tykkere hårvækst på ansigt, nakke, bryst og ekstremiteter, mens det i genetisk følsomme kvinder samtidig fører til udtynding af hår på toppen af hoved, ellers kendt som androgen alopeci. "

Ja, vi elsker vores søde ting, men den sidste er nok til at holde os væk.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære