loader
bg-category
Produktanmeldelse: Senna Lasting Illusion Satin Matte Foundation

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Stående Illusion Satin Matte Foundation Mærke: Senna Størrelse: 32 ml Pris: $48.00

Fra Sennas hjemmeside: Dette luksuriøse, langvarige væskefundament giver hud perfektionering og 16 timers fejlfri dækning med en hvisken glat følelse. Den moderne satinmatte finish fanger og afspejler lys fra fine linjer og rynker til et usædvanligt ungdommeligt udseende. Det sletter ufuldkommenheder, vil ikke slå sig ned i linjerne og ser sømløst ud på huden. Fungerer smukt for alle aldre og hudtyper.

Hvad jeg kunne lide: - Smuk satin matt finish, ser meget naturligt ud - Medium dækning, udligner skintone og skjuler mindre ufuldkommenhed - reducerer midlertidigt udseendet af fine linjer og rynker - Når det påføres med en svamp eller fingre, giver det huden et glat og fejlfrit udseende - Let cremet tekstur - god opholdskraft - flasken er både sød og funktionel

Hvad jeg ikke kunne lide: - Ikke mange nuancer til rådighed - stribet, når den påføres med en børste - Hvis du leder efter et fuldt dækningsgrundlag, er det ikke for dig.

Kan et fundament være både satin og matte? Det virker som en modsigelse, men det er bare slutningen Senna Lasting Illusion Satin Matte Foundation giver din hud. For at være præcis er finishen for det meste mat, men dets evne til at reflektere lys giver din hud en subtil glans, der forhindrer det i at se kedeligt ud. Det fanger bare det bedste fra begge verdener.

Stiftelsen giver en medium dækning, der udligner skinnet og dækker mindre pletter og ufuldkommenheder. Du kan opbygge det, men hvis du har meget mørke cirkler eller bumser, vil du have brug for hjælp fra en concealer til at skjule dem. Dette fundament alene vil ikke gøre det.

Tekstur er cremer og mindre løbende end den af ​​de fleste flydende fundamenter på markedet. Måske er det derfor svært at anvende det med en pensel. Jeg prøvede at bruge den med både en stippling børste og en regelmæssig grundbørste, men det forlod altid et par striber på mit ansigt, som jeg måtte glatte ud med en svamp. For de bedste resultater skal du anvende det direkte med en svamp eller med fingrene.

Når det er anvendt, ser det dog ud til at være rigtigt naturligt på huden. Det går ikke i fine linjer, og på grund af dets evne til at fange og reflektere lys gør det også, at rynker ser mindre ud. Og du behøver ikke bekymre dig om det fader hele dagen. Hvis din hud er olieagtig, kan den begynde at blive skinnende efter et par timer, men farven selv forbliver sat i mere end 12.

Fundamentet kommer i kun syv nuancer, lige fra Alabaster (den letteste) til Kastanje (den mørkere), så ikke alle vil kunne finde en god kamp. Den skygge jeg forsøgte var Alabaster, som kun var lidt mørkere end min skintone, men forskellen var næppe mærkbar. Jeg ønsker, at Senna udvider den række af nuancer, der er til rådighed, da det virkelig er et godt fundament, og det ville være en skam, hvis nogle mennesker ikke kunne bruge det, fordi de ikke kan finde en skygge, der passer til deres skintone.

Endelig en note på emballagen. Hvor bedårende er det? Den afrundede glasflaske er ikke bare ret at se på, men det er også praktisk. Det passer komfortabelt ind i din håndflade og leveres med en pumpeapplikator, der holder produktet hygiejnisk og frigiver kun det lille beløb, du har brug for til hver applikation, hvilket gør fundamentet længere. Og på dette prispunkt vil du helt sikkert ikke have det til at løbe ud før det er nødvendigt!

Ingredienser: Vand, cyclopentasiloxan, talkum, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicon, Titandioxid, Propylenglycol, Hdi / Trimethylol Hexyllacton-Crosspolymer, Phenoxyethanol, Acrylater / Dimethicon Copolymer, Natriumchlorid, Dimethicon / Methicon Copolymer, Magnesiumsulfat, Natriumdehydroacetat, Disteardimonium Hectorit, Benzoesyre, Trimethoxycaprylysilan, Kaliumsorbat, Tetraodium EDTA, Tocopherylacetat, Dehydroeddikesyre, Ethyl Vanillan, Propylencarbonat, Silica, Ethylglycerin. Kan indeholde (+/-): TITANIUMIOXID CI 77891, IRONOXIDER CI 77491 CI 77492 CI 77499.

Tilgængelig på: sennacosmetics.com

Resumé Senna Lasting Illusion Satin Matte Foundation giver en mellemdækning, der udligner skinnet og dækker mindre ufuldkommenheder (men ikke zits eller meget mørke cirkler) og en satinmattende finish, der afspejler lys, hvilket gør rynkerne mindre og forhindrer huden i at se kedelig ud. Det er meget langvarig, men skal påføres med en svamp eller fingre for at undgå striber.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer