loader
bg-category
Hvordan 3 plastikkirurger anbefaler at falme dine ar

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ar er et faktum i livet. Ligegyldigt hvor forsigtig du er, er nogle, som de ar, der er efterladt af operationen, uundgåelige. Selv den mest dygtige kirurg vil fortælle dig, at et lille, velplaceret ar er et uundgåeligt kompromis for en procedure, du har overvejet i årevis eller en, som du ikke fik at vælge - det er kroppens naturlige måde at helbrede et åbent sår, trods alt - men sporting et nyt ar kan stadig være en hård pille at sluge.

Fordi at få et nyt ar er nede på planlagte procedurer og ulykkesskader både, bad vi tre plastikkirurger at veje ind på de bedste måder at fade ar, du har haft i årevis, hvordan man begrænser nye fra at danne og hvordan man kan reducere deres udseende, når de overflade. Nogle af deres svar kan overraske dig.

Du kan også lide: 10 produkter, der målretter og behandler ansigtsarre

Overvej din kost Ifølge New York pleje plastikkirurg, Andrew Jacono, MD, spiller din kost en stor rolle i, hvordan din krop vil svulme, helbrede og ar postoperation. "For at minimere ardannelse, beder jeg mine patienter om at ændre deres ernæringsmæssige behandling og engagere sig i homøopatisk terapi", siger Dr. Jacono, og forklarer, at en diæt rig på glucosamin, C-vitamin og hyaluronsyre minimerer blå mærker, hævelse og overskydende blødning efter operationen, hvilket gør helingsprocessen nemmere samtidig med at det begrænser ardannelse.

Laser Lowdown Vero Beach, FL, plastikkirurg Alan Durkin, MD, siger, at selvom det specifikke behandlingsforløb afhænger af hvert ar, er det individuelle udseende, er lasere en god mulighed for at falme udseendet af tidligere ar. "For hypertrofiske (hævede) ar, anbefaler jeg en række erbium-YAG fraktionale laser resurfacing behandlinger." For mere fremtrædende, robust ar, siger Dr. Durkin at udskære det gamle ar (det indebærer at skære arvævet og derefter genstikke snit) efterfulgt af en kombination af silikonebehandling og en fraktioneret laser leverer normalt de bedste resultater. Dr. Jacono er enig og forklarer, at afhængigt af placeringen, sværhedsgraden og typen af ​​ar, sofistikeret laserteknologi som Fractional CO2 og / eller Intense Pulse Light Therapy (IPL) fungerer godt for at fladde og camouflere stygge ar.

Massage Magic Hvis dit ar er ret nyt, siger Dr. Durkin at forsøge at massere området dagligt, der starter fem dage efter en ansigts-, bryst- eller kropsoperation for at forbedre sin tekstur. Lærmassage er en metode til manuelt blødgøring og fladgøring ar ved at bryde vævet op. Hvis du er ubehagelig gør det selv, skal du kontakte din kirurgs kontor for at se, om de tilbyder tjenesten.

Silicone Solution Flere og flere silikone ar behandlinger begynder at overfladen, og ifølge Encino, CA, plastikkirurg George Sanders, MD, fungerer disse muligheder godt for at mindske udseendet af onde ar. Dr. Durkin forklarer, at disse normalt kommer i gelformler eller -plader, der bærer som en båndstøtte over arret og arbejder ved at skabe en vandbarriere over huden, hvilket muliggør øget hydrering for det mest overfladiske lag af huden samtidig med forhindre indgangen af ​​bakterier. "På en mere videnskabelig note kan de også skabe en electroneutral ladningsbarriere, som afviser negative ladede ioner fra at komme i aren (disse kan skabe frie radikaler, som kan blive yderligere ardannelse og betændelse)."

Find din pasformSilikonebehandlinger er ikke one-size-fits-all. "Størrelsen, typen og modenheden af ​​det pågældende ar arrangeres, vil diktere den bedste mulighed for dig", siger Dr. Sanders og tilføjer, at hvis et ar er nyt, anbefaler han at bruge bioCorneium-en FDA-godkendt silikagel designet til at minimere ardannelse ved at hydrere og beskytte området som det modnes - to gange dagligt i seks uger. "Hvis du har en historie med problematiske ar, der er tilbøjelige til at fortykke, omfavner Active Scar Defense, en dressing, som lindrer spændingen på arret for at begrænse overskydende arvævdannelse og lader såret helbrede bedre, fungerer godt. "To andre ar-reducerende muligheder, vi elsker: Mederma Quick Dry Oil ($ 20) og ScarAway Silicone Scar Sheets ($ 21).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære