loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.108

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej damer, kan du tro det er allerede søndag igen? Hvor hurtigt flyver tid! Her er ugens tilfældige ramblings:

En gave fra en ven

Hvis du følger mig på Twitter, har du allerede set den smukke julegave, jeg modtog fra min ven Tine, den dejlige blogger bag Beautyholics Anonym. Tine sendte mig en masse ting fra Avon og en ansigtsmaske. Plus, et sødt kort, med en sød besked inde. Hvor dejligt var det her? Mange tak, Tine! Både for nutiden og for dit venskab gennem årene. 🙂

Hvad jeg læser nu

Dette er hvordan du pitcher: Sådan sparker du røv i dine første år af PR af ed zitron Selvom jeg ikke arbejder i PR, som blogger, er jeg nysgerrig efter branchen. I årenes løb har jeg haft fornøjelsen at arbejde med nogle dejlige og meget hjælpsomme PR-folk, men jeg har også været på modtagende ende af nogle forfærdelige pladser, der sluttede i papirkurven. I denne lille bog forklarer Ed Zitron, hvordan man undgår og i stedet effektivt overfører din besked til din målgruppe. Han deler tips om, hvordan man opretter flotte pladser, som folk vil læse og dele, hvordan man får kunderne til at svømme over dig, og hvordan man håndterer PR mareridt som dine kunder modtager dårlig presse. Han lægger også vægt på, hvordan tricket for at lykkes, i PR som i livet, simpelthen er at passe på mennesker. Zitron skriver i en kolloquial tone, der får dig til at føle, at du taler til en ven, og fortæller det som det er. Han gør det f.eks. Klart, at PR-verdenen ikke er så glamourøs som den ses i Sex og Byen. Du vil ikke gå til så mange overdådige fester på Samantha, især ikke i begyndelsen. Alt i alt er dette en underholdende og informativ bog om PR, der vil appellere til både professionelle, der arbejder (eller vil gerne) i feltet og alle andre, der ønsker at vide mere om branchen. Den er tilgængelig på Amazon.

Links

Er varmen dårlig for skønhedsprodukter? - The Beauty Brains

Den 1-minutters vingede eyeliner - Makeup Geek

Er din kost påvirket din hud? - Skin Type Blog

3 årsager til, at paraben alternativer kan være værre end parabener - Future Derm

De smukke børster du har brug for - Vivianna gør makeup

Sunday Survey, Vol.106

1. Kan du lide at køre hurtigt? Nej, jeg foretrækker langsom og sikker.

2. Har du nogensinde forsøgt at skjule en tatovering med makeup? Nej, men jeg har ingen tatoveringer.

3. Hvad er vejret i skovenes nakke? Dystert og koldt. Foråret kan ikke komme snart nok!

4. Vil du hellere opgive din computer eller dine bøger? Ooooh, det er så svært, jeg har brug for begge! Hvad med om jeg kun læser bøger på min computer? Ville det være at snyde?

5. Kan du lide pantsuits? Ikke rigtig, men så kan jeg ikke lide at bære bukser alligevel. Jeg foretrækker nederdele.

Det er din tur nu! 1. Kan du lide at køre hurtigt? 2. Har du nogensinde forsøgt at skjule en tatovering med makeup? 3. Hvad er vejret i skovenes nakke? 4. Vil du hellere opgive din computer eller dine bøger? 5. Kan du lide pantsuits?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer