loader
bg-category
Jeg havde en speciel søvnbøjle til at give mig effekten af ​​et brystløft, og her er hvordan det fungerede

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg delt af The Breast Whisperer (@breastwhisperer) på

Det er tilsyneladende bare ved at se på mig, at jeg har store bryster. De er noget af en velsignelse og en forbandelse, og som enhver med et rigeligt skød kan vidne til, er tyngdekraften ikke min ven. Nu efter jeg har et barn bemærker jeg mest i mit bryst, hvad udfordringerne efter graviditeten er for de fleste kvinder (ikke kun kvinder med større bryster), og en af ​​disse udfordringer siger farvel til det volumen og løft, jeg engang havde i Mine "piger." Selv om det er en permanent forandring, der påvirker måden jeg ser mig selv ind og ud af tøj, er det ikke en, jeg er klar til at tackle via plastikkirurgi (endnu ikke alligevel). Så da jeg fandt en bh, som lovede at give mig virkningerne af en brystløft uden at gå under kniven, var jeg skeptisk, men alt i.

Da jeg først prøvede The Breast Whisperer ($ 40), en nighttime bra designet til at blive brugt mens du sover, så det mig som en tyndere version af en sportsbh. Efter øjeblikkelig inspektion havde jeg en masse tvivl, fordi materialet var tyndere og mere bøjeligt, mens det var formet som min sportsbH. "Hvordan kunne det altid ændre mine bryster, endsige hjælpe med at give dem et løftet look" tænkte jeg. Godt efter kun en nats søvn i den åndbare og komfortable bh, så jeg straks en forskel den næste dag. Mine bryster følte klumpede, fyldte og lidt mere løftede end før, og effekten varede i mere end et par timer.

Et indlæg delt af The Breast Whisperer (@breastwhisperer) på

Når jeg prøvede det, ville jeg bære det mere og mere for at se, om resultaterne var de samme hver gang. Overraskende var de. Jeg lignede den indvirkning, det havde på mit bryst til, hvordan dine bryster kan føles større omkring de dage, der fører op til menstruation eller hvordan en læbeskytter virker for at forstørre dine læber i kort tid ved at øge blodgennemstrømningen.

Jeg nåede ud til skaberne af The Breast Whisperer for at finde ud af, hvordan en blød, behagelig åndbar bh kunne skabe denne midlertidige løft. Udviklet af plastikkirurg Dr. Brian J. Eichenberg og modedesigner Ankur Chakraborty, var ideen bag bh at give kvinder støtte efter en brystforstørrelse, men det virker også for at holde naturlige bryster mere yngre og mere løftede. Ifølge Dr. Eichenberg kan kvinder med hængende bryst mest drage fordel af at bære en natbH, fordi den ekstra støtte kan have en varig effekt. "Gravity fortsætter med at arbejde hele tiden og er en vigtig faktor i brystptosis (hængende)", siger han. "Denne bh virker imod det og er så behagelig at du kan sove i det hele natten og føle at du ikke har noget på. Når vi bliver ældre, mister vores hud elasticitet og begynder at strække lettere. Jo ældre du er eller jo større dine bryster er, desto vigtigere er det at få dine bryster understøttet 24/7. "

Garnet består af 95 procent nylon og spandex af medicinsk kvalitet, og gensens elastiske fibre fremmer ekspansionen og materialets inflation, så det bevæger sig med dig, når du trækker vejret eller bevæger dig. "Når fibrene kommer sammen til at blive stof, efterligner det sin personlighed i større målestok," siger Chakraborty. "I essensen, når personen trækker vejret, strækker fiberen op og blæser med den og forbliver i den position, der gør den yderst behagelig og næsten bliver din anden hud."

Hvad angår en erstatning for kirurgi, er der ingen måde, at en bh kan give dig de samme permanente effekter, som du ville få med en brystløft. Men Dr. Eichenberg siger, at det kan bruges som en forebyggende foranstaltning for at forhindre behovet for kirurgi nedad i køen. "Hvis du har brug for en elevator, vil denne bh ikke flytte dine bryster tilbage. Det er mere som en forsikring - jo mere du bruger det, desto mindre sandsynligt vil du være at skulle bruge en elevator i fremtiden. "Hvad angår mig, ved jeg, at jeg kan regne med denne komfortable, søde bh, når jeg vil have den lille ekstra lift eller fuldhed, og jeg vil fortsætte med at nå ud til det før en vigtig begivenhed eller aften, når jeg vil have pigerne mere opmærksomme.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære