loader
bg-category
Ny samling: Max Factor Farveeffekter Summer 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg er en fan af Max Factor, og jeg elsker lyse og pulserende makeup, så da jeg så farve effekter, blev sommersamlingen fra mærket forelsket i øjeblikket. Det var som om denne samling blev lavet til mig. Det er fyldt med dristige og sjove nuancer, der vil føje en legende farvefarve til din sommer makeup, og jeg kan ikke vente på, at den bliver frigivet, så jeg kan prøve alt!

TRIO EYESHADOWS (£6,49) Disse 8 trio øjenskygger indeholder tre nuancer fra blues til pinks, til grå og sort, men min favorit er kalk / orange / gul en. Pulveret kan påføres både tørt og vådt og er let at blande.

MAX EFFECT DIP IN EYESHADOWS (£5.99) Selv om jeg ikke er fan af denne type applikator cos, gør det meget vanskeligt at anvende og blande de løse pulverögeskygger, graver jeg de 8 fedte og levende farver, der spænder fra grøn til lilla, fra blå til pink.

MAX EFFECT GLOSS (£4.99) Disse skinnende, ikke klæbende glosser fås i 12 lækre nuancer i appelsiner og pinks, røde og brune.

MAX EFFECT MINI NAIL POLISHES (£3.49) Disse mini polerer er tilgængelige i 12 nuancer og er langvarige og chip-resistente.

Hvad synes du om kollektionen?

Kilde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer