loader
bg-category
Federal Dommer Cracks Down på Injiserbare Skin Whitening Products

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du ikke har hørt om injicerbar hudaflastning, kan det skyldes, at den kontroversielle behandling for nylig kom ind i rampelyset som en trendprocedure i USA. Mens den har været populær i andre lande rundt omkring i verden, er efterspørgslen stateside for nylig vokset Food and Drug Administration til at udstede en rådgivning om injicerbare hudbelysningsmidler.

Nu har en føderal dommer taget FDA's holdning endnu et skridt videre, og har bestilt Flawless Beauty, et New Jersey-selskab, der sælger uautoriserede hudblegemidler (herunder hudbelysningsinjektioner), for at stoppe distributionen på grund af alvorlige sundhedsrisici forbundet med injektionerne.

Hovedbestanddelen i hudbelysningsindsprøjtningerne er glutathion, et stof der findes i hver celle i vores krop. Det virker som en antioxidant og hjælper med at forhindre cellulær skade og neutralisere frie radikaler. Det hjælper også med at forhindre aktivering af tyrosinase (enzymet, der hjælper med at producere mere melanin) ved at reducere frie radikaler, der kan aktivere det og forårsage en stigning i melaninproduktionen. Det amerikanske justitsministerium indgav en klage til permanent påbud på FDA's vegne, idet man citerede Flawless Beauty for at sælge uautoriserede og mislablede stoffer (herunder produkter uden FDA-godkendelse, der blev mærket FDA godkendt), der udgør alvorlige sundhedsrisici, især hudblegningsprodukter der indeholder glutathion.

Billede: Fejlfri Skønhed

Risikoen forbundet med Flawless Beauty produkter er infektion, toksiske systemiske reaktioner og skade på nerver eller blodkar. Udover de produkter, der indeholder hudens lysemidler, solgte virksomheden også forskellige produkter, der indeholdt human placenta, en anden ingrediens, der siges at udgøre alvorlige risici. Donald D. Ashley, J.D. direktøren for FDA's Kontor for Overholdelse sagde: "Trods gentagne advarsler fortsatte Flawless Beauty at sætte patienter i fare ved at sælge potentielt farlige og ubeviste behandlinger til forbrugerne. Vi opfordrer forbrugerne til at passe på disse og andre ubevidste lægemidler, der bruger vildledende marketing taktikker til at sælge deres usikre produkter. "

Ordren forbyder Flawless Beauty og dets ejere fra at importere, fremstille eller distribuere produkter, indtil de overholder føderale bestemmelser. Virksomheden skal nu genkalde alle ampuller, hætteglas og injicerbare produkter, der sælges som en del af deres hudblegemiddelpakker under dets forskellige mærker (som Rlumin, Tatiomax, Laennec, Saluta, Tationil, Laroscorbine og mere). Fra nu af har FDA ikke godkendt brugen af ​​injicerbar hudbelysning eller hvidblegning og fortsætter med at slå ned på uautoriserede og bedragerisk mærkede lægemidler, der for øjeblikket er på markedet, som vildler forbrugerne til at tænke ellers.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer