loader
bg-category
Overdreven sved: ​​Sådan stopper du det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej sommer! Det er årstiden, hvor sved viser sig på alle mulige sjove steder-ned på ryggen under vores bryster mellem lårene og selvfølgelig under vores armhuler. Du spekulerer nok nok på, hvor normal det hele er.

Nå, det er ikke overraskende, at du er gennemsyret. Sved er din krops klimaanlæg. Vi har alle omkring 2,6 millioner svedkirtler over vores kroppe og er i stand til at producere flere svinsedler pr. Time som nødvendigt for at regulere temperaturniveauer.

Svedemængder varierer fra person til person, og hver af os har en genetisk familiehistorie, der kan predisponere os for mere eller mindre sved. Det er helt normalt at svede meget på en varm eller fugtig dag og under fysisk aktivitet. Vi skal alle drikke mere vand i disse tilfælde for at sikre, at vores kroppe fortsætter med at fungere på en sund, selvbærende måde. Men her er nogle tegn på, at du har overdreven svedtendens.

Dine tøj pletter dagligt. Overdreven trøje sveder fra armhulerne ned til taljen på deres nederdele eller bukser, og alt dette fugt kan sive pinlige pletter gennem tøj. Selv om dette sikkert kan ske for alle på meget fugtige dage eller under træning, oplever overdreven trøjer selv i kølige omgivelser.

Du stresser sved. Hvis du er ved at give en arbejdspræsentation og finde din ryg helt gennemblødt eller din pande lettert drypper af sved, kan det betyde, at du er en overdreven trøje, der udløses af stress - og denne type sved lugter værre end almindelig sved . Dine palmer kan også svede, når de møder nye mennesker, og når de når ud til at ryste en hånd.

Dine fødder og hænder er altid våde. Patienter fortæller mig, at deres hænder og fødder har svedt fra det tidspunkt, de var spædbørn, og at deres mødre genkalder gennemblødte babystøvler og små klumpede babyfingre, der altid følte sig fugtige. Som voksen kan dine sko konstant glide af dine fødder på grund af overdreven sved.

Den nederste linie er, at når sved forstyrrer din livskvalitet, er det et problem, der bør og kan løses ved hjælp af en bestyrelsescertificeret dermatolog. Her er nogle rigtige løsninger til overdreven trøjer.

Hjemme:Påfør deodorant om natten. Bliv vant til at anvende antiperspirant deodorant natten før sengetid, når svedkirtler er mindst aktive, så ingredienserne kan dybere absorbere til bedre resultater næste dag. Hvis du brusker første ting næste morgen, genanvendes igen, når du tørrer af.

Ude omkring: Undgå spidsvarme. Hvis du træner udenfor, skal du flytte før eller efter at solen er på højdepunkt fra kl. 11 til kl. at hjælpe din krop med at regulere temperaturen med mindre sved.

På dermatologens kontor:Ansøg receptpligtig behandlingDrysol er en receptpligtig 20 procent aluminiumchloridopløsning, som du anvender om natten for mere effektivt at tilslutte dine eccrine svedkirtler. Tænk på det som en super antiperspirant. Det kan anvendes på alle problemområder som fødder, underarms, indvendige lår og hovedbunden.

Sved og dit hår

Lad ikke sved holde dig fra at være aktiv. Jeg ved, at sved kan regne på din gode hårdag parade, og at mange afstår fra at træne i frygt for kruset, fladt hår. Jeg opfordrer dig til at træne ud og finde ud af en spilplan i stedet - du vil føle dig meget bedre for det og se også bedre ud! Tjek disse hjælpsomme hårtips til bekæmpelse af træning efter træning her.

Prøv Botox. Injicering af Botulim-toksin type A under dine arme blokerer nerven, der tænder svedkirtler. I min erfaring med patienter varer den første behandling cirka tre måneder og efterfølgende behandlinger i seks måneder eller mere. Dette kan gøre en stor forskel for mange mennesker, selv om det er en dyr løsning på omkring $ 2.000 pr. Behandling.

Overveje mikrobølger. Ja, du læser det rigtigt. I svære tilfælde er en mikrobølgeteknologi, der hedder MiraDry, den længste varige løsning til underarm sved. Mikrobølger leveres til området, eliminerer underarms svedkirtler og sved med op til 80 procent. To procedurer fordelt tre måneder fra hinanden er den typiske protokol, og kan koste i gennemsnit $ 3.000 til behandlingerne. Her ønsker du mere behagelige dage fremad!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære