loader
bg-category
Burberrys nyeste lancering gør nogen til en Eye-Makeup Expert

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis øjenforretningen skræmmer dig som helhed, er chancerne for, at du køber en ny liner med ordene "Cat Eye" trykt på siden, ret slanke. Men hør mig ud - denne gang er det anderledes. Burberrys nyeste lanceringer, Full Brows ($ 35) og Cat Eye Liner ($ 38) er her for at ændre den måde, du tænker på øjenmakeup, og den måde du bruger den på, med sine alt-i-ett-værktøjer, der til sidst tager alle gæt ud af ligningen.

Både pande- og øjenværktøjerne er dobbeltsidede, en ende huser en super tynd filt tip; den anden en nem at bruge pulver-og levere det nemmeste røgfyldte øje og perfekt poleret brow duo i to minutter flade (ingen joke).

Først op: liner. De fleste formler, der lover en nem, ikke-rod applikation, leverer det nøjagtige modsatte, men denne er ret på pengene. Den kalligrafi-inspirerede børste er så tynd, det giver dig mulighed for at lave alt lige fra definitionen til en fuld flip uden problemer. På den modsatte side finder du silkeagtig pulverskygge, der er designet til at blive forstærket af intensiteten af ​​dit udseende på enhver måde, du vil. Læg det på toppen af ​​din liner for en grungy følelse, træk den under din lash line for en omvendt røg-øjen-effekt, eller anvend den i din crease linje for det hurtigste røget øje, du nogensinde har set (se trin-for- trin i videoen nedenfor!).

Når du er færdig med din liner og skygge, fortsætter du til browserne. I modsætning til mange øjenbryn formler, er denne vandbaseret og ultra letvægt (det mindede mig om akvarel maleri, da jeg oprindeligt testede det på min hånd), hvilket gør det uønskede, caked-on-brow-look næsten umuligt. Ligesom linerne definerer filtespidsen med tynde slag - sørg for at male browsere i den form, de naturligt vokser til din mest naturlige fornemmelse - før det andet trin polerer det af. Den modsatte ende af pennen huser en pulver-møder-voksskygge, som skaber begge definitioner, da de små mineraler udfylder sparsomme områder og tilføjer intensitet, hvor du har brug for det, og form, da voksen tager fat på hårene til en naturlig endnu poleret ramme.

Men der er mere til disse værktøjer end blot at skabe en skarp linje, og det sæt af browsere du har piner efter, de er også langvarige, som begge formler er vandtætte og holde dine øjne ser glamourøse, indtil du vasker det helt væk. Når min liner, skygge og pande viste nul tegn på slid efter en hel arbejdsdag og en date nat (komplet med luftfugtighed i Florida-stil), var jeg hooked. For at lære at bruge det must-have duo, skal du se videoen nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære