loader
bg-category
Produktanmeldelse: Dentyl Active Smooth Mint Plaque Fighter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Glat Mint Plaque Fighter Mærke: Dentyl Active Størrelse: 100ml Pris: £11.97

Fra Dentyl Active's hjemmeside: Dræber op til 99,9% orale bakterier (i laboratorietester) Kraftigt løfter plaque fra tænder og tandkød Giver en super forfriskende mundfølelse Er alkoholfri, så det smager godt og stikker ikke eller tørrer din mund

Hvad jeg kunne lide: - Hjælp kamp plaque - gør vejret meget frisk - blid, ikke stikkende eller irriterende

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke alle vil gerne minty flavor

Nogle gange er tandbørste og tandpasta ikke tilstrækkelige til at holde tænderne sunde. Hvis din tandkød er følsom, tilbøjelige til at blødning, eller du bare vil have et frisk ånde, kan en mundskyl hjælpe. I øjeblikket bruger jeg Dentyl Active Plaque Fighter i Smooth Mint-smagen. Som navnet antyder, er det specielt formuleret til at bekæmpe plak.

Mundskyllevandet kommer i en enkel, trekantet, gennemsigtig flaske. Formlen er dobbeltfase. For at aktivere det skal du kraftigt ryste flasken, så de to løsninger blandes sammen, før hver brug. Drikke (uden at sluge selvfølgelig!) En lille mængde af det, skyl din mund i 30 sekunder, gurgle og spytte den ud i vasken.

Dentyl Active hævder, at når du gurgler, vil formlen løfte og fjerne bakterier og snavs, der forårsager plaster og dårlig ånde, og at du vil se dem i vasken bagefter. Personligt så jeg ikke rigtig meget i min håndvask, men mundskylningen virker velformuleret til at gøre sit arbejde alligevel.

Det indeholder Cetylpyridiniumchlorid, som i en undersøgelse fra 2008 blev fundet for at "give en lille, men betydelig yderligere fordel ved at reducere plaqueakkumulering og gingivalbetændelse." Det indeholder også natriumfluorid, en fælles ingrediens i mundplejeprodukter, der kan gøre "tænder" stærkere og mere modstandsdygtig over for forfald forårsaget af syre og bakterier. "

Triclosan hjælper også med til at bidrage til reduktion af plaque. I stedet, hvad dette mundskyl indeholder ikke er alkohol. Det er gode nyheder, fordi det betyder, at det ikke vil irritere eller stikke din mund. Det er meget blidt.

Mundskylningen gør også din vejret meget frisk. Det tog mig nogle skyller at vænne sig til sin minty-smag, men det kunne være fordi jeg aldrig har været en stor fan af mynte. Hvis du heller ikke er, vil du være glad for at vide, at disse ting også kommer i Fresh Clove og Minty Citrus, som forhåbentlig smager mere citrusy end minty. Selvom mint smagen kunne smage lidt bedre, er det hverken for falsk eller overvældende og meget forfriskende!

Ingredienser: Aqua, Isopropylmyristat, Mentha Avensis, Sorbitol, Natrium Saccharin, Natriumfosfat, Natriumflurid, Cetylpyridiniumchlorid, Triclosan, 2-Brom-2-Nitropropan-1,3-Diol, Limonen, CI 42090, CI 47005, CI 61565. Indeholder Natriumfluorid 0,05% (225 ppm F).

Tilgængelig på: amazon

Resumé Dentyl Active Smooth Mint Plaque Fighter hjælper med at bekæmpe plak og gør din åndedræt dejlig og frisk. Det er også meget blidt, så det vil ikke irritere eller stikke din mund. Minty smagen kan ikke appellere til alle, selvom.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære