loader
bg-category
5 ting, alle burde vide om hudblegning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du har hørt om hudbleaching før, har det sandsynligvis været negativt. Med den udbredte synlighed af måder, som hudblegemidler og produkter kan misbruges - tænk på anklagerne omkring baseballspiller Sammy Sosa, for eksempel - de medicinske anvendelser af hudaflastning er ofte skjult eller uudforsket. For at demystificere hudblegning talte jeg med Dr . Andrea Kassim, en bestyret certificeret hudlæge med træning i både kosmetisk og laser kirurgi for at få den lave ned. Her er alt hvad du skal vide: hvordan det virker, profferne og de mulige negative virkninger. Dr. Kassim understregede, at du kun bør gennemgå hudblødgøringsbehandlinger efter høring af en hudplejeprofessor.

1. I modsætning til stereotypen, at hudbelysning er rent kosmetisk, ordinerer hudlæger faktisk hudblegemiddel til deres patienter for hudsygdom.

Generelt set føler de fleste mere selvsikkerhed med klar og jævn hud. For mange kan kampen med hudsygdom være en reel forhindring, der skal overvindes for at nå dette mål. Derfor ordinerer hudlæger medicin til behandling af forskellige almindelige søde hudsygdomme, der fører til ujævnheder eller misfarvning. "En af de hyppigste årsager, som patienterne har ordineret hudblegemidler, er at behandle post inflammatoriske pigmenteringer, der kan ske for nogen," forklarede Dr. Kassim.

Post inflammatorisk pigmentering - mørke pletter, der forekommer på grund af hudskade eller betændelse som acne - kan falme ved at anvende lægemidlet på de berørte områder. Melasma, udseende af misfarvede pletter på ansigtet, som typisk udløses af hormonelle ændringer under graviditet og ved solens eksponering, reagerer også godt på hudblegning. I mange andre tilfælde kan hudbelysning endda bidrage til at reducere synligheden af ​​alderspletter, mol, fødselsmærker og ar.

2. Der er faktisk ingen blegemiddel involveret i huden lightening.

Hudblegemidler virker ved at reducere et pigment kaldet melanin. Ved at anvende medicinen til hyperpigmenterede områder - dele af kroppen eller ansigtet, der er synligt mørkere end andre - forstyrres melaninproduktionen, så huden lyser og bliver mere ensartet. Nogle gange kan hudbelysningsprodukter omfatte exfoliants, der fremkalder mild skrælning. Da huden har tendens til at regenerere hurtigt og nemt, hjælper skrælningen med at rydde bort døde celler og genoplive friskere og lettere lag under.

3. Men skindbelysning kan have skadelige bivirkninger.

Til behandling af almindelige hudsygdomme anbefaler dermatologer typisk kortvarig brug af hydroquinon - en over-tæller eller receptpligtig creme med en maksimal dosis på 2%, som er godkendt af FDA, men er stadig lidt kontroversiel. Normalt er en alvorlig allergisk reaktion på hydroquinon sjælden, selvom brugerne nogle gange kan opleve mild rødme, tørhed eller kløe i det berørte område. Men ifølge Dr. Kassim er der tegn på, at visse hudblegemidler, som hydroquinon, indeholder ingredienser, der kan have kræftfremkaldende egenskaber, der kan være skadelige. Med andre ord kan lægemidlet øge risikoen for kræft. Af den grund kan hydroquinon kun opnås ved recept fra en læge i mange lande, selv om den er tilgængelig over disken i lave doser i USA. Det blev endda forbudt i et stykke tid i Europa, men er nu endnu en gang opnået ved recept.

4. Der er enorme konsekvenser for at misbruge hudens lysemetre.

Vi har alle sandsynligt set kendte hudblegning job gået galt, og hvilken overdrevent bleket hud kan se ud: unaturligt hvid med en grålig, meget kedelig farvetone. Men den ligagtige hud er ikke engang værre af det. Når hydroquinon anvendes i doser højere end 2% eller over en periode på mere end tre måneder, kan hele skin lightening-forretningen have nogle ret negative, endog paradoksale resultater. "Med højere koncentrationer af medicinen har der været rapporter om udviklingen af ​​eksogen ogronose, mørkningen af ​​huden, som er permanent og meget resistent over for enhver behandling," forklarede Dr. Kassim. Selv om der er en mulighed for, at denne hudreaktion kan udvikle sig med lavere doser, øges risikoen, når dosis er højere.

Overanvendelse af hudblegemidler kan også medføre, at pigmentering opbygges i dine ekstremiteter (fingre, tæer, ører osv.), Hvilket får dem til at se mørkere ud og mismatches. Endnu en negativ reaktion kan udvikle sig kendt som "blegemiddelpanda-effekten", hvor huden på ansigtet bliver tyndt omkring øjnene og øget pigmentering. Sød på en panda, ikke så meget på et menneske.

5. Naturlige hudlætningsmuligheder findes også.

For dem der er forsigtige med skadelige kemikalier, udforske naturlige midler til at lette huden. "Der er mange naturligt forekommende stoffer, der kan findes i naturen, der har lynegenskaber," forklarede Dr. Kassim. Kemisk-fri og let at finde alternativer til over-counter eller receptpligtige hudbelysningsprodukter omfatter C-vitamin, topiske cremer med Azelaic acid (en komponent af korn som hvede og byg) og den kinesiske urte Cinnamomum Subavenium. Der er også nogle undersøgelser, der tyder på, at granatæbleekstrakter og vitamin E-orale kosttilskud også kan hæmme melaninproduktionen.

For mindre ekstreme tilfælde af hudtonens ujævnhed, kan en simpel skræl eller daglig exfoliant gøre tricket.Hvis penge ikke er et problem, skal du kigge efter toksinfrie hudlætprodukter, der for øjeblikket er tilgængelige på markedet: De har tendens til at koste lidt mere, fordi de har dyre ingredienser, men de kan være mindre slibende og skadelige.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære