loader
bg-category
Kina Glaze Spring Samlinger 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kina Glaze elsker at forkæle os. I det kommende forår lancerer de fire nye neglelaksamlinger, en smukkere end den anden. Her er de:

CRINKLED CHROME

High-shine krom møder vinteragtige pasteller til et crinkled metal look. Krummet krom har seks sofistikerede nuancer til en sømløs vinter til forårets overgang. De nuancer inkluderet, som detailhandel på $ 7,50 hver, er:

aluminat: køligt sølv Crush, Crush Baby: pulver lilla Må ikke blive foliet: blød teal Jeg er en kromantisk: baby pink Jern ud detaljerne: iskold blå Rynke arkene: lys pulver grøn

CITY FLOURISH

Opdelt i to mindre samlinger, City Blomstrer indeholder blødere og farverige pastellfarver perfekt til den varme årstid. Detailprisen er $ 9,00.

Det første sæt, Peony & Park Ave indeholder følgende nuancer: Petal Til Metal, Peonies & Park Ave, Forår I Mit Trin, I En Lily Bit, Lotus Begynd og Vase Værdi.

Det andet sæt, Pollen i kærlighed har seks nye nuancer: Kig ikke på din torn, slår en rose, hvad en pansy, tistel gør pænt, græsset er limegrønnere og metropollen-tin.

SEA GUDDESS

Inspireret af alle ting akvatiske, som de glitrende oceaner og havfruerens fortællinger, Sea Goddess har seks farverige nuancer infunderet med glitter. De hedder: Sand Dolla Make, Seahorsin, skal vi danse, hale mig noget, krølle Tide vender og ønsker på en stjernefisk.

OVERRASKELSE

Overraskelse har seks glitrende neglelys nuancer:

Opret en gnist: sort, lyserød og lilla glitter Vær ikke en flake: stor glitter sort og lyserød med mat turkis Glimmer Mere: stor lyserød glitter med orange og gul matte Glitter op: stor lilla glitter med orange og turkis matte Jeg er en Go Glitter: stor lyserød glitter med matt turkis og lime grøn Shine-nanigans: stor lilla og lyserød glitter med lime grøn matte

Krympet Chrome er allerede tilgængelig i butikkerne. Der er endnu ikke eksakte udgivelsesdatoer for de øvrige samlinger, så hold øje med dem, hvis du ikke vil savne dem.

Hvilken samling er din favorit? Jeg er forelsket i City Flourish, men Aquatic Goddess er også meget smuk.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer