loader
bg-category
Hvordan man bærer matchende sæt, når du er på den lille side

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det matchende sæt er comeback drukner 2015 i et hav af 70'erne chic - ikke at vi klager. Men for dem af os, der ikke er så lodret velsignede som Taylor Swift (det matchende sæt s moderne plakatpige), er det let at bekymre dig, at hvis vi forsøger at flaunt det, vil vi ende med at forlade huset som et tegneseriekarakter. Tross alt bliver fashionable petite kvinder ramt af et angreb af regler og neuroser hver gang vi går ind i tøjbutikken. Modellerne vi ser i kataloger og på landingsbanen er miles højere end vi er, hvilket får os til at undre sig, om de af os tættere på jorden selv taler det samme stilsprog.Vil de have noget i min størrelse? Vil jeg se ud som om jeg drukner i den tunika? Skal jeg bære hæle hele natten for bare at være i øjenhøjde med alle andre?

Venner, bekymre dig ikke mere. Det handler om at gøre dit outfit arbejde med, hvad du har.Hverkroppen kan rocke det matchende sæt, hvis de vælger det, hvorfor stilbloggere Kelly McFarland og Courtney Seamon of Mimosas og Manhattan vejede ind på hvordan man ligner en million bukke i en. Kelly og Courtney er fætre, der blogger om deres stilfulde eventyr i New York City sammen, som korte piger selv, de ved en eller to ting om dressing for din (minimal) højde. Prøv et par af disse tips til at vise, at matchende sæt hvem er chef!

1. Vær opmærksom på proportioner. "Bukser og en matchende langærmet skjorte? Regel det ud. Straks." Vi har længe været fortalt, at stor stil handler om proportioner, men det gælder især petite damer. Prøv ikke at dække hele din krop med materiale, fordi "dette meget stof til mindre proportioner vil overvældes kroppen og vil trække for meget opmærksomhed på dine knap-der stængler."

2. Afgrødeplader er din ven.Balancering af disse proportioner betyder at barme noget hud. "Viser en lille hud mellem dine matchende sæt er den perfekte måde at forlænge kroppen og skabe illusionen af ​​en længere torso." Endelig en chance for at føle brisen på din midriff! I løbet af de tabte år mellem afgrødenes eksplosion i 90'erne og dens seneste genopblussen, har vores abs glemt hvad frisk luft føles, undtagen til ture til stranden. Dressing for din petite ramme er den primære undskyldning for at føle solen på din hud igen - ikke at du har brug for en.

3. Bryd hælene ud."Opt for nogle høje høje hæle, når du struttin 'dit trendy self." Når du er bange for at du kan svømme i et mønster eller tungt stof, er den nemmeste måde at kompensere på at klippe dine yndlingspumper. "At tilføje lidt højere højde til dit udseende er den nemmeste måde at spille ned på mængden af ​​matchende stof, mens du spiller op i din højde." I en binde er en nøgenhæl altid en surefire måde at forlænge dine ben og matche resten af dit outfit.

4. Brug en jakke. I de dage, hvor du simpelthen skal bære lejligheder, men ikke kan modstå det matchende sæt, "Vælg en jakke og shorts combo og bryd den op med en solid top, der vil fremhæve din trendy stil uden at få dig til at se frumpy." Der er ingenting bedre end at se chic, mens du stadig har frihed til at strejfe uden at tåle på hæle!

5. Husk det vigtigste tilbehør til alle."Mens det kan være klichéet, bære trenden med tillid - det tilføjer ca. 10 inches til dit udseende!" Gå ind i lokalet som om du ejer stedet, og stor stil vil følge.

For mere stil tips fra Courtney og Kelly, find dem på Mimosas og Manhattan. Kom nu ud og rock dit flotte udseende!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer