loader
bg-category
10 Summertime Kokosmælk Opskrifter For Hver Kost

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kokosmælk er den ultimative sommer ingrediens. Det er let og forfriskende, med en subtil sød smag, der straks fremkalder en tropisk strandflyvning. Det er også meget mere alsidigt end mange hjem kokke giver det kredit for. Fra morgenmad til snacks til sunde middage, desserter og cocktails er her 10 lækre måder at bruge kokosmælk i køkkenet i sommer.

1Coconut Quinoa Grød

Havregryn, vi elsker dig, men nogle gange er forandring en god ting. Skift din morgenrutine med denne lækre morgenmad quinoa. Tilberedning af quinoa i kokosmælk i stedet for vand giver det en tyk, cremet tekstur og subtil sødme, der garanteres at perkere op om morgenen, selv om mandag.

2Thai Kokosuppe

Suppe er måske ikke øverst på din middagsliste, når vejret opvarmes, men når suppen er så lys, smagfuld og tilfredsstillende som denne, er det værd at gøre en undtagelse. Ikke alene er denne thailandske kokosnødsopfyldt pakket med grøntsager (inklusiv immunforstærkende ginger og hvidløg for at hjælpe med at afværge sommerforkølelse), det er mælkefrit, glutenfrit og paleo-venligt.

3Lime og Coconut Kylling

Denne nemme, proteinfyldte kyllingrecept bruger kokosmælk som grundlag for en smagfuld marinade. Serveres over ris eller couscous, det giver en hurtig middag med et strejf af tropisk flair, at selv kræsen spise vil elske.

4Skinny Kokos Margarita

Hvis du troede, at margaritas ikke kunne blive mere forfriskende, tænk igen: Disse skinny kokosmargaritaer er lavet med let kokosmælk og kokosvand, hvilket giver dem tekstur og smag af en lækker tropisk cocktail uden chokerende højt kalorieindhold.

5Coconut Rejer Curry

Hvad er der ikke at elske om et måltid, der kommer sammen om ca. 20 minutter, inklusive marineringstid? Denne kokos rejer curry er sund, enkel at lave, og vigtigst af alt: meget velsmagende at spise.

6Chilled Mango Soup With Coconut And Lime

Kan du ikke ombryde dit hoved omkring at spise noget selv eksternt varmt? Vælg denne forfærdelige kølige mangosuppe, som er som en hawaiisk ferie i en skål.

7Coconut Chia Seed Pudding

Denne kokosfrøpudding kan smage, se og føle sig som en rig dessert, men takket være chia frø og friske bær er det fyldt med protein, vitaminer og omega-3'er. Den perfekte måde at tilfredsstille din sommer dessert cravings, ingen skyld påkrævet.

8Slow Cooker Coconut Cashew Kylling

For varmt for at tænde ovnen? Vil du ikke bruge penge og kalorier på takeout igen? Kom ud din langsom komfur og lav cashew kylling, en restaurantfavoritter, derhjemme. Hvis du mener, at dette er et tilfredsstillende måltid lige ud af den langsomme komfur (som det er), vent bare, indtil du prøver rester i morgen. Fantastiske.

9Fruit Popsicles Med Kokosmælk

Popsicles bliver næsten deres egen fødevaregruppe om sommeren. Disse rå veganske popsicles kombinerer kokosmælk med sæsonbestemt bounty af friske frugter og urter for at skabe en mundvandende, beat-the-heat treat.

10Coffee Coconut Ice Cream

Uanset om du prøver at skære ned på mejeri eller bare søger et lysere alternativ, gør kokosmælk nogle alvorligt drømmende is. Sag i punkt? Denne kaffe kokos is, lavet med kun 4 ingredienser. Som en ekstra bonus giver koffein et forfriskende energi boost, der er meget nødvendigt efter en lang lur i hængekøjen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer