loader
bg-category
10 Pinterest Beauty Boards Du skal absolut følge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg sprang på Pinterest-vognen ganske sent, men da jeg gjorde det, spekulerede jeg på, hvordan jeg nogensinde kunne have boet med det. Jeg var straks tilsluttet.

Pinterest er en skattekiste af fantastisk inspiration. jeg kunne spild tilbringe timer derude, kigge efter nye makeup ideer, opdage nyttige hudpleje tips eller jagt på nemme at lave hår tutorials.

Men til de uindviede kan alle disse ideer og inspiration være så overvældende! Derfor har jeg samlet denne liste over alle mine Pinterest-skønhedskort. De er så fantastiske, de får dig også afhængig!

1. Hair Romance: Hair Romance Tutorials

Ved du ikke, hvad der er at gøre med dit hår? Jeg gjorde heller ikke, før jeg snuble på Hair Romance. Både Christinas blog og Pinterest-konto er en skattekiste for alle hårelskere. Min favorit bord er Hair Romance Tutorials. Jeg tjekker det altid før en særlig lejlighed til ideer om hvordan jeg kan op på mit hårspil. Det har aldrig svigtet mig.

2. Fremtidig derm: Dermatologi

Future Derm er en af ​​mine foretrukne skønhedsvidenskabsblogger, og deres Pinterest-konto skuffer heller ikke. Dermatologi bordet indeholder masser af tips og tricks til at løse alle dine hudpleje ængstelser.

3. Beautyholics Anonym: Makeup Inspiration

Min ven Tine of Beautyholics Anonym har en fordel for at finde den smukkeste, inspirerende og kreative makeup look fra hele internettet. Heldigvis for os, hun spinder dem alle i hendes Makeup Inspiration bord. Det er en fest for øjnene.

4. Ban.do: Sjovt for dit hoved

Quirky hatte, kreative haistyles og usædvanlige tilbehør. Ban.do's cool board Nyt for dit hoved er inspireret til at hjælpe dig med at gøre dit hoved til et kunstværk.

5. Sephora: Nailspotting

Besat med neglelak? Sephoras Nailspotting bord er til dig. Den indeholder tusindvis af cool og smukke negle kunst ideer, der vil inspirere dig til at samle dine børster og begynde at male dine negle.

6. Phyrra: Bedste Makeup Looks & Ideas

Lyse udseende, fed udseende, naturligt udseende, neutralt udseende, sexet udseende, regnbueudseende, subtile udseende, sofistikeret udseende, røgfyldte udseende ... Phyrra samler dem alle sammen og mere i bestyrelsen Best Makeup Looks & Ideas. Du vil aldrig sidde fast i en makeup rut igen.

7. The Maquillage: Hair Hacks

Frisør tutorials, hårpleje tips, hår inspiration ... Hair Hacks af The Maquillage er en samling af pins på alle ting hår. Farvel, dårlige hårdage!

8. Barbara Ziegler: Visage

Makeup er en kunst. Barbara Ziegler viser os det i hendes bræde Visage. Disse udseende er måske ikke meget realistiske eller egnet til daglig brug, men er alle helt smukke og inspirerende!

9. Skønhed Omdefineret: Skønhed Lies

Skønhed Lies by Beauty Omdefineret har til formål at kalde "de virksomheder og mennesker, der dagligt lider til kvinder, med det eneste formål at gøre os usikre." Perfekt til at give din selvtillid et løft, når du føler dig nede på dit udseende.

10. Skønhedsafdelingen: Fletninger

Tænk fletninger er bare til skolepiger? Skønhedsafdelingens bestyrelse Braids vil få dig til at skifte mening. Deres pins viser, hvordan alsidige, søde og sofistikerede fletninger kan være.

Hvis du har brug for endnu mere inspiration og nyttige tips og tricks, kan du også følge mig også. Jeg vil også gerne snakke og holde trit med dig på Pinterest også. 😉

Hvad er dine foretrukne Pinterest beauty boards?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer