loader
bg-category
Hvordan Makeup Brands vælger deres præcise Foundation Shades

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Dækning og slid plejer at være de vigtigste afgørende faktorer for et godt fundament, men i 2018 er inklusivitet endelig nummer et.

"Alt for længe blev udtrykket" kødfarve "brugt til at beskrive beige hud, hvilket er en nedslående og beklagelig misnomer", siger Linda Wells, skaberen af ​​den seneste regelbrudende makeup linje Flesh, som er ude at omdefinere udtrykket til betyde hver skygge af hud. Men det nye marked er ikke alene i sin søgen efter en regnbue-spændende sortiment af farver - for skønhedsguru og skaber af Huda Beauty, Huda Kattan, var manglen på inklusivitet i makeupverdenen personlig. "Jeg var altid nødt til at blande forskellige fundamenter for at finde den rigtige skygge, der fungerede for mig og ikke maskerede min hud, så jeg vidste, at hvis jeg var frustreret over det nuværende markedstilbud, var andre også."

Du kan også lide: Det kan bare være den nemmeste måde at finde din perfekte skygge på

Svaret på mærker som Flesh, Huda Beauty, Cover FX og ColourPop for at nævne et par-der er 152 fantastiske nuancer mellem dem - var oprettelsen af ​​en række forskellige fundament nuancer, der opfyldte markedets udviklingskrav. Men inden skyggegradienterne vi ser på vores butik, bliver hylder introduceret til verden, der er meget arbejde der sker bag kulisserne. Her er et kig på bagsiden af, hvordan vores yndlings inklusiv mærker udvalgte deres skiftende skiftende hovedskærme.

Et indlæg deles af Cover FX (@coverfx) på

CoverFX: "Vi satte op til laboratoriet for farveprøvning i forskellige byer og inviterede kunderne til at evaluere deres hudfarve", siger Victor Casale, grundlæggerpartner og senior R & D-rådgiver for Cover FX af 40-valglinjen. "Vi satte også op i gymnasier og hospitaler, stoppede folk, da de gik forbi og evaluerede deres hudfarver. Videnskabelig instrumentering bruges også til at hjælpe nøjagtigt med at gøre nuancerne 'trin' fra lys til mørkt og rosa til guld i et systematisk spørgsmål. Prototype nuancer laves og sendes ud over hele verden til test og evaluering, og derefter tilbagemelding samles og justeringer foretages i overensstemmelse hermed. "

Et indlæg deles af ColourPop Cosmetics (@colourpopcosmetics) den

ColourPop: "Stiftelsen var et af de mest efterspurgte produkter fra vores kunder, så det var vigtigt, at vi får denne lancering rigtigt og tilbyder et ekspansivt udvalg på 42 nuancer," siger Jordynn Wynn, marketingchef for ColourPop. "Efter succesen med vores concealer-skygge rækkevidde, vi ønskede at gå ud af porten med nuancer fordelt jævnt i seks kategorier: fair, light, medium, dark, medium dark and deep dark. Derfra har vi både neutrale kølige og neutrale varme undertoner. Vi arbejdede på disse nuancer i over et år fokusgrupper, flere skygge matchende øvelser både internt og eksternt, slid test og flash test var alle centrale for udvælgelsesprocessen. "

Et indlæg delt af Huda Kattan (@hudabeauty) på

Huda Skønhed: "Vi er ikke som mange mærker, der har adgang til forskning og udvikling eller farverige biblioteker at vælge imellem. Vi starter fra bunden og skaber alt for hånden," siger Kattan. "Med fundamentet blandede jeg formlerne jeg selv lavede skyggeudarbejdelsen og testede de opdaterede formler. Vores team brugte måneder skygge-matchende alle fra personalet i Huda Beauty kontor til venner, tjenere, ægtemænd og naboer. Vi skyggede imod hundredvis af mennesker for at sikre, at vores endelige udvælgelse ville være altomfattende. Hele processen tog to år. "

Okay, damer, kom nu i formation 🏆 #showyourflesh

Et indlæg delt af Flesh (@fleshbeauty) på

Kød: "Vi arbejdede med eksterne laboratorier for at identificere formuleringen til vores fundament og derefter blandede hver nyans for at skabe et benchmark," siger Wells. "Når laboratoriet sluttede hver skygge, testede vi hvert indlæg på kvinder for at se, hvordan det optrådte på huden straks og over tid. Vi opdagede, at de mørkere nuancer vendte sig skarpt på huden, så vi omformulerede dem flere gange. Vi endte faktisk ændre formlen til de mørkere nuancer, der passer perfekt sammen uden noget antydning af chalkiness. Processen tog flere måneder med krævende arbejde. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer