loader
bg-category
5 DIY badeopskrifter til at omdanne dit badekar til et spa

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om dit karbad er egnet til en dronning (en Mariah Careys legendariske "Cribs" episode slags karbad) eller det er bare dit møllebadekar, er dit personlige niveau af luksus alt om perspektiv. Stop med at fylde din karbad med almindeligt gammelt vand - forvandle det til en oase med disse nemme DIY bad tid væsentlige!

LÆS MERE: YouBeauty's DIY Skønhedsrecept

1Peppermint Eucalyptus Bath Bombs:

Bad bomber er nemme at lave og endnu nemmere at bruge. Du skal blot oprette en masse bad bomber, og slip en i karret hver gang du tager et bad. De vil fizzere op som dit yndlingsglas boblende, beroligende huden.

Ingredienser: (gør 6-10 badebomber)

 • 1 kopsugesoda
 • ½ kop citronsyre
 • 2 spsk. Jojoba Oil
 • 5 dråber pebermynte æterisk olie
 • 5 dråber Eucalyptus Essential Oil
 • 5 dråber citron æterisk olie
 • 1 spsk. Witch Hazel

Kørselsvejledning:

 1. Kombiner bagepulver og citronsyre i en stor blandeskål
 2. Tilsæt jojobaolie og æteriske olier under blanding indtil glat
 3. Tilsæt hekselhasel, mens du konsekvent rører for at stoppe ingredienserne fra fizzing
 4. Når ingredienserne er fugtige, rull sammen, presser fast i forme (kiksskærere fungerer bedst)
 5. Lad bomber tørre i tre til fire timer, før de fjernes fra forme
 6. Sæt i en til to bad bomber i et varmt bad og slappe af!

Opskrift med venlighed af Indie Lee

2Garden Rosewater

Hvis du har eftergivende roser tilbage efter Valentinsdag, er denne DIY opskrift perfekt til at sikre, at de ikke går i spilde. Da rosewater er en naturlig antiinflammatorisk og fyldt med antioxidanter, vil din hud takke dig.

 1. Kog vand i en kasserolle.
 2. Sluk for varme, men lad vand stå på komfuret.
 3. Tilsæt rosenblader til varmt vand, skub lidt på kronblade mod panden med bagsiden af ​​en ske for at blusse dem og frigive deres naturlige olier.
 4. Lad blandingen afkøles og fjern halvdelen af ​​kronblade til skål. Slib kronblade til en pasta returner blandingen til gryden og lad den sidde i en time.
 5. Stamblanding, så sørg for at klemme så meget væske fra kronbladene som muligt.
 6. Tilsæt i lavendel æterisk olie, og hæld blandingen i karbad.

Hvis ovenstående virker som for meget arbejde, skal du blot smide alle kronblade i dit bad for en mere subtil følelse og mere dramatisk udseende. Bare pas på, at rydde op kan blive rodet!

Opskrift Courtesy of Indie Lee

3Epsom Salt Soak

Fra bug-relief til en hårvolumizer har epsom salt en række fordele. For atleter kan det være særligt gavnligt på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør det perfekt til at hjælpe med at lindre ømme muskler efter en ekstra hård træning. Epsom salt er kendt for at give øjeblikkelig kulde og influenza relief, da det letter muskelsmerter og fremmer genoprettende søvn. Prøve Dr. Teal's Epsom Salt Soaking Solution for en beroligende fornemmelse.

 1. Tilsæt to kopper Epsom salt til et badekar varmt vand.
 2. Lad dig bløde i mindst 12 minutter, og gentag to til tre gange om ugen for at opnå maksimale fordele.

Opskrift med høflighed af Dr. Teals

4Sugar & Oregano Body Scrub:

Jamie Ahn, grundlægger og kreativ direktør for Townhouse Spa i New York, formulerede denne badopskrift som en overdådig exfoliator til at børste på din hud, mens du tager et bad for at blødgøre huden. Sukkeret i denne opskrift vil slug væk død hud, og oreganos antibakterielle helbredende egenskaber hjælper med at beskytte dit immunsystem i de hårde vintermåneder.

 1. I en skål kombineres en kop granuleret sukker og en halv kop varm olivenolie.
 2. Hvis du har olie af oregano, skal du bruge 30 dråber. Hvis du har frisk eller tørret oregano, skal du bruge seks spiseskefulde.
 3. Bland ingredienserne sammen, indtil du har en pastalignende konsistens; Tilsæt olivenolie om nødvendigt. Brug som skrubbe på din hud og vask derefter af.

Opskrift med venlighed af Jamie Ahn

5Tørret urtebad:

For virkelig at infuse din hud med vitaminer og mineraler, prøv et tørret urtebad for at berolige, blødgøre og stimulere sund hudregenerering. Saml tørrede urter fra din lokale fødevarebutik, og bland grundigt. Sked omkring seks eller seks spiseskefulde af blandingen i en hvid muslin taske til brug under dit bad (slags ligesom en tepose!).

Ingredienser:

 • citrongræs
 • citronmelisse
 • kamille
 • Alfalfa
 • Lavendel
 • Calendula
 • mynte
 • fennikel

Separat blandes sammen:

 • 1 kop pulveriseret mælk
 • 1 kop Epsom salte
 • 1/2 kop bagepulver

Når du er grundigt blandet, slip i tre til fem dråber af din yndlings afslappende æterisk olie; Vi vil anbefale lavendel eller rose. (Du bruger alt dette i et bad, men du kan gøre dette i bulk og gemme det på et mørkt, tørt sted til senere brug.)

Endelig køre varmt vand, og pop i en tepose og din saltblanding mod begyndelsen. Lad det opløses helt, inden du kommer i vandet. Nyd din aromatiske oplevelse!

Opskrift med høflighed af Tata Harper

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer